Mellangrevievägen 113-15

Söderslätt, Trelleborg Se på karta

10 950 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
11 rum
Boarea
320 m²
Biarea
117 m²
Tomtarea
9 599 m²
Byggår
2011
Driftkostnad
41 740 kr/år
Antal besök
10 144
Dagar på Hemnet
6

MED SMAK AV LANDET -
REPRESENTATIV GÅRDSVILLA MED GÄSTHUS

Den vackert upplysta allén leder fram till detta rustika stenhus i sann gårdsanda med utsikt över öppna landskap! Huset som är ritat av arkitekt Jan Bauer är byggt 2011 och tummar inte på någonting varken vad gäller design eller funktion. Den putsade vita fasaden tillsammans med teakdörrar och handsmidda järngrindar från Qvesarum vittnar om ett välbyggt och omsorgsfullt planerat hem med noga utvalda material. Förväntningar som både infrias och överträffas!

Huset är både smakfullt, hållbart och tidlöst inrett. Det iögonfallande furugolvet är ett genuint hantverk med träpluggar i alla brädor för att dölja skruvar och de putsade väggarna är gjorda på gammeldags vis för att få fram den perfekt ojämna ytan. Några av de enastående detaljer som gör det här huset unikt! Planlösningen erbjuder öppna ljusa sällskapsytor med väl tilltagen takhöjd där de vinklade fönstersmygarna inte bara är en snygg detalj utan även genomtänkt för att ge maximalt med ljusinsläpp. Här har man lyckats med samspelet mellan det moderna, stilrena med den charmiga äldre känslan.

Boarean om ca 320 kvm är fördelad på två plan där nedanvåningen har tre möjliga sovrum som idag används kontor, lekrum och gästrum. Till gästrummet, som också lämpar sig utmärkt för en au pair, tillhör ett eget badrum och kan betraktas som en egen avskild del i huset. På detta första plan finns även gäst-wc, groventré och tvättrum. Ovanvåningen med öppet upp i nock erbjuder fyra sovrum, allrum och två badrum. Överallt finns gott om förvaringsmöjligheter, både platsbyggda samt tre walk-in-closets på ovanvåningen.

Utemiljön och trädgården omsluts av salixstaket, grönskande häckar och en putsad mur som tillsammans skapar en vindskyddad och oerhört mysig oas för barn och vuxna att njuta i! Här trivs rosenbuskarna lika bra som man själv när man slår sig ner i den dekorativa och inbjudande pergolan som är skyddad från regn. Den inredda vinkällaren är helisolerad och byggd av lättbetong delvis under mark täckt med sedumtak. Här finns plats för 400 flaskor och ett glas njuts gärna på plats! Den totala tomten om 9 599 kvm ger dessutom goda möjligheter att utveckla marken ytterligare för er som t ex önskar bygga pool, stall och ridhus.

Till huset hör även ett gästhus i två plan med en lägenhet och dubbelgarage om ca 117 kvm. Lägenheten som är på ca 70 kvm har ingång och uteplats helt separerat från boningshuset hyrs i dagsläget ut och är en dröm för såväl hyresgäster, vänner och barn. Här finns vardagsrum med fullt utrustat kök och sovrum med skjutdörrsgarderob. Golvvärme i både gästhus och garage. Uppmärksamma gärna den låga driftskostnaden för de båda husen med energiklass B i energideklarationen.

Det här är en synnerligen unik fastighet. Ett bekvämt, komplett och oerhört vackert hem för er som söker och njuter av lugnet, ljuset och vyerna på landet men samtidigt uppskattar det bekväma avståndet och närheten till Vellinge (5 km) och Malmö (18 km). Runt hörnet ligger dessutom Söderslätts Golfklubb.

Varmt välkomna till Mellangrevievägen 113-15 - här saknas ingenting!

Läs mer hos mäklaren
Malmöhus Mäklarna AB