Svinnegarn Prästgården 19

Svinnegarn, Enköpings kommun Se på karta

6 750 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
11 rum
Boarea
280 m²
Biarea
150 m²
Tomtarea
5 525 m²
Byggår
1938
Driftkostnad
41 572 kr/år

Nu finns ett sällan skådat tillfälle att förvärva Kyrkoherdens tidigare boställe i Svinnegarn! Här erbjuds du en mycket pampig och välskött bostad med härliga bevarade detaljer så som flera rum i fil, väl tilltagen takhöjd, vacker fiskbensparkett samt fungerande eldstad och en fantastisk takmålning som välkomnar dig i entrén. Här finns stora ytor för både släkt och vänner och det är lätt att föreställa sig känslan att fira en riktig Bullerby jul med dans runt granen i detta underbara hem! Här finner du upp till sex möjliga sovrum, plats för ett eller flera arbetsrum, vinkällare samt svårslagna förvaringsutrymmen.
Sommartid är trädgården en blommande oas med alla perenner du kan tänka dig och fruktträdgården erbjuder möjlighet att bli självförsörjande på frukt och bär.
På husets gavel finns en stor uteplats med uppvärmd pool där du kan njuta av solen ända fram till kvällen och på framsidan finns den inglasade uteplatsen som förlänger utesäsongen och som skänker svalka varma sommardagar.
På höjden finner du det vackra lusthuset som bjuder på magisk utsikt med sjöglimt och som är en självklar plats för kräftskivan, högtidsdagar eller sommarens jordgubbsfika.

Här bor du med gångavstånd till Mälaren och med bara 5 minuter med bil till Enköping. Busshållplats för både skolbuss och linjetrafik finns precis utanför huset.

Detta är ett hem som måste upplevas på plats, varmt välkommen att boka tid för visning!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarringen Enköping

Kontakta mäklaren

Emelie Hillman

Mäklarringen Enköping
Mäklare Emelie Hillman, Mäklarringen Enköping
070-5707855

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.