Skomakarvägen 3

Vendelsö, Haninge Se på karta

7 400 000 kr

6 850 000 kr +8%
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
10 rum
Boarea
197 m²
Biarea
100 m²
Tomtarea
1 548 m²
Byggår
1947
Energiklass
D
Driftkostnad
49 978 kr/år

Gediget byggd villa i tre plan med fristående dubbelgarage och allt utrymme man kan önska sig! 2.60 meter i takhöjd på bottenvåning och övervåning. Smakfullt renoverat med bevarade originaldetaljer som t.ex. trappa i kolmårdsmarmor och varsamt slipade grangolv. Mycket låga driftkostnader med bergvärme installerad 2018. Gott om plats för parkering av ett flertal bilar i anslutning till garage och bostad. Stor trädgård med flera fruktträd.

Välkommen till denna ovanligt påkostade villa. Huset är noggrant renoverat under de senaste åren och allt är fackmannamässigt och korrekt utfört till besiktningsmannens stora belåtenhet. Villan passar utmärkt för familjen som vill ha gott om plats, samt även för den som söker generationsboende då planlösningen gör att det enkelt går att dela av till separata bostäder. Nytt helkaklat badrum (2020), riktigt stor tvättstuga, elegant kök med intilliggande matsal. Redan i entrén känner man att det inte har sparats in på något när huset byggdes (eller senare), kolmårdsmarmorgolv och smakfulla ytskikt i diskreta färger.

Bostaden är belägen i ett lugnt villaområde i centrala Vendelsö. Skolan ligger runt hörnet och lokal service finns nära samt buss ett stenkast bort. Fastigheten hörde tidigare samman med skolan och det har fram till 90-talet varit hemkunskapssal samt även inrymt lärarbostad.

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Haninge

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
  • 31
    jan
    Sön 31 jan kl. 13:00–13:45
    Vänligen hör av dig för bokad visning för att undvika smittspridning.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.