Skyttevägen 38

Ursviken, Skellefteå kommun Se på karta

1 495 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
120 m²
Biarea
40 m²
Tomtarea
934 m²
Byggår
1928
Driftkostnad
34 191 kr/år

Varmt välkommen till en villa belägen på en kanontomt i Ursviken som ligger intill skogen och med mysiga skogsvägar riktigt bakom knuten! Huset är fördelat på 1½plan med källare. På gården finns även en förrådsbyggnad, ett enklare garage, vedförråd samt lekstuga. Detta hus är för dig som vill ta chansen att göra om det till ditt eget, en del renoveringsbehov finns. En perfekt villa för dig med drömmar!

Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

Entréplan bjuder på en hall, kök med matplats och fönster i två väderstreck samt ett rymligt vardagsrum längs hela norra sidan med fönster i tre väderstreck. En trapp upp finns ett sovrum, ett vardagsrum samt sovalkov och wc. I källaren finns en möblerbar hall med kamin, ett "sovrum", tvättstuga och ett badrum med badkar.

Huset har fjärrvärme och förberett för fiber, dock ej anslutit till fiber.

Här bor ni i ett familjevänligt område med bra grannsämja och många barnfamiljer. Läget är intill skogen och underbara skogsvägar bakom knuten. Här bor du även med närhet till bland annat Ursviken centrum med mataffär och pizzeria. En kort promenad från bostaden ligger vackra Öhn i Ursviken med båthamn, kanotuthyrning, utegym, fina grönområden och vackra promenadstråk längs älvskanten. Från huset når man också skola, förskola, idrottsanläggning, hälsocentral, tandläkare och apotek på ett enkelt sätt. I Ursviken finns också elljusspår för de aktiva. Med en cykeltur tar man sig till Harrbäckssand och havet, ett stugområde med bland annat badplats och vacker natur. Åker man kommunalt eller kör bil går det snabbt att ta sig till Skellefteå centrum och busskommunikationerna är mycket goda. Ursviken är ett område som förmodligen har det mesta man behöver och lite till.

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Skellefteå

Kontakta mäklaren

Anna Andersson

Fastighetsbyrån Skellefteå
Mäklare Anna Andersson, Fastighetsbyrån Skellefteå
072-202 94 00