Moravägen 112A

Öje, Malung-Sälens kommun Se på karta

650 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
121 m²
Biarea
32 m²
Tomtarea
2 807 m²
Byggår
1905
Energiklass
C
Driftkostnad
23 771 kr/år

Mitt i Öje ligger denna välvårdade gårdsfastighet med uthus, i närheten av badplats, båthamn och milsvida skogar runtomkring. Vid husets entré ligger en takad altan i sydvästligt läge som under fina sommardagar blir en härlig viloplats. I hallen på entréplan som man först kommer till kan man ta sig vidare till köket som ligger rakt fram och här finns mycket förvaring och generösa bänkytor samt kyl, spis och diskmaskin - allt i en ljus färgskala. Till höger om köket är det rymliga vardagsrummet beläget och detta avdelas genom en portal vilket ger möjlighet att ha en matsalsdel intill. De båda rumsytorna flätas samman av ett fint och välskött parkettgolv och även här är väggarna ljusa och trevliga. Tillbaka ute i hallen kan du sedan gå till toaletten som är kombinerad med tvättstuga och här finns tvättmaskin, toalett, tvättställ och överskåp till förvaring. Från hallen tar du dig via trappan till övervåningen och väl uppe på det övre planet kommer du till en hall med utgång till balkongen i söderläge. Till höger om trappavsatsen går du sedan genom en passage med textilmatta som leder till två av övervåningens tre sovrum. Vänder du sedan tillbaka kommer du åter till hallen och vidare till det tredje sovrummet som också är det största och här intill ligger ett halvkaklat våtutrymme med toalett, tvättställ och ett inbyggt badkar.

Till källaren kommer du via trappen från hallen på entréplanet och här står husets frysar, medan matkällaren ligger till höger under trappnedgången. I källaren finns även ett våtutrymme med dusch och bastu, ett pannrum samt ytterligare ett rum med utgång till gården och här ute står två uthus med stora förvaringsutrymmen och i ett av dem finns bland annat ett isolerat och varmbonat rum som tidigare använts som skinnverkstad samt ett garage med gjutet betonggolv. Ute på gården finns även en lekstuga och en jordkällare. Det vattenburna systemet värms upp genom bergvärmepumpen som installerades 1998. Fastigheten har genom bidrag från Vägverket även beviljats byte av befintliga fönster mot sådana som har ljudisolerande egenskaper och totalt handlar det om 7 stycken med riktning mot E45 som passerar utanför fastigheten och dessa kommer successivt att bytas ut under 2022-2023.

I området omkring Öje är det nära till bär-, svampskogar och vandringsleder som erbjuder fantastiskt fina vyer. I Öjesjön är båtlivet rikt och här kan du både paddla, fiska och bada vid någon av de fina badplatserna. Vintertid brukar man ploga upp en isbana på sjön nere vid badplatsen intill Öje camping som erbjuder bland annat fin spark- och skridskoåkning och för den som tycker om att åka skidor på längden brukar även längdspår finnas dragna. För skoterentusiasterna erbjuds många fina skoterleder runt omkring Öje.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Malung

Kontakta mäklaren

Susanna Torris

Svensk Fastighetsförmedling Malung
Mäklare Susanna Torris, Svensk Fastighetsförmedling Malung
+46706787735