Ramstalundsvägen 13A

Ramstalund, Uppsala kommun Se på karta

3 595 000 kr

Budgivning pågår
Här erbjuds budgivning med BankID
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
121 m²
Biarea
40 m²
Tomtarea
833 m²
Byggår
1990
Driftkostnad
32 400 kr/år

Enplansvilla med 3 sovrum, garage, uppvuxen trädgård, altan i söderläge.

I barnvänliga Ramstalund finns nu den här enplansvillan till salu. Huset är byggt i vinkel 1990 med en boarea på 121 kvm där ni har 3 bra och stora sovrum, två badrum, kök med burspråk och en öppen planlösning in mot hall och vardagsrum. Vardagsrummet är stort och har braskamin och utgång till husets härliga altan i sydväst läge, här kan du njuta av solen hela dagen och kvällen.

Tomten är uppvuxen med bärbuskar, fruktträd och en härlig gräsmatta inramad med ett fint staket. På tomten finns en friggebod från -99 ifrån Sorselestugan. Huset har ett vidbyggt varmgarage med plats för en bil samt en förrådsdel. Från garaget har du en grovingång till tvättstugan.

Ramstalund är ett barnvänligt området. Härifrån är du inne i centrala Uppsala på 25 minuter. Handlar gör du närmast vid Stenhagen För den golfintresserade är det nära till både Söderby golf och Håmö. På gångavstånd finns en skola (förskoleklass - årskurs 6) och en nybyggd förskola. I
Ramstalund finns även en pizzeria med enklare livs, bensinpumpar och en aktiv bygdegårdsförening och samfällighetsförening. I skogen finns det en 2 km promenadslinga med grillplats och i Hagby (ca 5 km) finns det en aktiv fotbollsförening med stor barn- och ungdomsverksamhet. På 6 min är du med bil på ICA Maxi i Stenhagen och vill du busspendla har du under vardagar en buss var 15:e min mot Uppsala eller Enköping. Till Ekoln med finabad och vandringsstigar i Vik och Hammarskog är det 9 km.

Läs mer hos mäklaren
Riksmäklaren

Kontakta mäklaren

Anne Weyde

Riksmäklaren
Mäklare Anne Weyde, Riksmäklaren
0709456686