Nyproduktion

Korallvägen 23

Ekenäs, Ronneby Se på karta

3 150 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
128 m²
Tomtarea
629 m²
Driftkostnad
29 331 kr/år
Nyproduktion

Vill du också bo prisvärt och med hög livskvalitet i ett populärt område? Ekenäs som ligger nära havet med vacker natur som granne, men utan att du behöver betala dyra pengar enbart för läget. Området är omgivet av en fin skog med närhet till golfbana, fotbollsträning, tennishall och Ronneby Brunns sköna bad.
Inom gångavstånd har du både skärgården samt badplats. Dessutom båtplatser för såväl stora som små båtar ca 400 meter från tomten. På cykel tar du dig på 15 minuter de 4 km in till Ronneby centrum, och föredrar du att åka kollektivt så finns den lokala bussen ca 300 meter bort. Med 10 minuter i bil finner du dessutom Ronneby flygplats.

Köpare kommer att köpa tomt separat via mäklaren med villkor om att teckna entreprenadavtal tillsammans med Hjältevadshus AB för hus samt grund. Pris för tomten är 475 000 kronor inklusive anslutningsavgifter för vatten och avlopp samt anslutningsavgift för el. Notera att de bilder som visas är exempel och att huset ännu inte är uppfört. I den fakta som presenteras avseende byggnaden utgår man från ett bestämt exempelhus, dessa uppgifter är uppskattade och totalsumman kommer att variera beroende på de val du som slutgiltig köpare gör. Som köpare tillträder man och betalar för tomten innan entreprenaden påbörjas.

Priset i annonsen är ett exempel på inflyttningsklart hus med bra Standard inklusive tomt, anslutningsavgifter för kommunalt vatten och avlopp samt anslutningsavgift för el.
Önskas anslutning till Fiber tecknas separat avtal med lokal leverantör Ronneby Miljöteknik, kostnad är f.n. ca 20 000 kr.

Se vilka övriga tomter som fortfarande finns till salu på "Tomter i Ekenäs" under LÄNKAR nedan.

För mer information eller önskan om visning, vänligen kontakta fastighetsmäklaren.

Läs mer om bostaden
Svensk Fastighetsförmedling Ronneby