Lottastigen 2

Stensängen, Huddinge kommun Se på karta

7 850 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
128 m²
Biarea
132 m²
Tomtarea
1 012 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Byggår
1965
Energiklass
E
Driftkostnad
61 615 kr/år

Visas onsdag 29/6! Rymlig villa i två plan med möjlig uthyrningsdel eller generationsboende. Välbevarade tidstypiska detaljer och umgängesytor med fin volym och flera generösa fönsterpartier. Klassiska parkettgolv och volym kännetecknar denna 60-talare. Här finns hela tre badrum samt bastu och separat gästtoalett.

Övre plan med fyra sovrum varav ett master bedroom med separat klädkammare. Generöst vardagsrum och matsal i vinkel med klassiskt parkettgolv, eldstad och hela tre fönsterpartier som skapar ljus och rymd. Söderläget bjuder på fin vy mot grönska och är utrustat med markiser för varma dagar. Helkaklat badrum med klinker och golvvärme. Här finns även tvättmaskin och tumlare placerat. Kök med utgång till balkong med eftermiddags- och kvällssol. Köket kan enkelt disponeras om och öppnas upp för att skapa mer plats för familjen som tycker om att hjälpas åt i köket.

Nedre plan har en separat entré med två sovrum, garderobsförvaring och ett helkaklat badrum med dusch. Här finns mycket goda ytor för extra förvaring i form av både teknikrum / förråd med separat utgång till tomten samt en stor matkällare/förråd. Vidare finns ett stort helkaklat badrum/relax med dusch och bastu samt fördragna kopplingar för placering av tvättmaskin. Intill relaxavdelningen finns ett dubbelgarage med automatport. Planet passar utmärkt för tonåringen, uthyrning, generationsboende eller för företagaren.
Trädgård med plana gräsytor stenpartier, mur och klassiska lättskötta planteringar. På tomten finns även ett förråd. Mer kuperad baksida med trädäckad altan i högt och soligt läge. Här finns plats för både matgrupp och solstolar. Trappa leder upp till den övre delen av tomen som består av naturmark. Två infarter erbjuder plats för 5-6 bilar.

Beläget i barnvänliga Stensängen med förskolor och skolor, som tex nya Stensängsskolan som står klar under sommaren -22. På gång- och/eller cykelavstånd finns även direktbuss mot Fridhemsplan, pendeltåg samt tunnelbana. I kvarteren finns även matbutik, djuraffär, bygghandel, ishall, handelsträdgård, thai/sushi restaurang, pizza/kebab mm.

Det här är en gedigen tegelvilla utan uppreglade riskkonstruktioner. Installerad FTX ventilation och indragen fiber. Huset är besiktigat och försäkrat mot dolda fel i 10 år. Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Huddinge

Kontakta mäklaren

Gunilla Abejón

Svensk Fastighetsförmedling Huddinge
Mäklare Gunilla Abejón, Svensk Fastighetsförmedling Huddinge
+46701495949