Fagerskogsgatan 54

Enköping Se på karta

5 250 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
12 rum
Boarea
305 m²
Biarea
88 m²
Tomtarea
1 032,1 m²
Byggår
1959
Driftkostnad
48 986 kr/år
Antal besök
9 795
Dagar på Hemnet
19

Här är ett boende som är långt utöver det vanliga! Funkisvilla uppförd 1959 med en totalyta om imponerande 393 kvm! Flera stora och kostsamma renoveringar utförda såsom bergvärme, fönsterbyte, fasad, dränering, ventilation, stensatt uppfart e.t.c.

Beläget på en lugn återvändsgata i barnvänliga Romberga med flertalet förskolor, skolor, matbutiker/butiker, resecentrum och mysiga löparspår in på knuten. Perfekt läge för pendlaren med bla påfart mot E18, Riksväg 55 samt Riksväg 70.

Utöver ett välskött och väl tilltaget hus så erbjuder fastigheten även en grönskande och insynsskyddad tomt där delvis ny gräsmatta anlades 2018. Tomten har även flertalet planteringar, pergola, stor stensatt uppfart och uterum där man kan avnjuta sena sommar, vår och höstkvällar. På de olika uteplatserna tomten erbjuder finner man både skugga och sol under de soliga sommardagarna. Elstyrda markiser samt garageportar för ett bekvämt boende!

Bostadens två våningsplan fördelas över entré/suterrängplan med med välkomnade hall med eldstad, sovrum samt tvättrum och förvaring. På det övre planet möts ni av ett hav av ljus och rymd! Flertalet umgängesytor i delvis öppen planlösning, mysig eldstad, flertalet sovrum och flera utgångar till den insynsskyddade trädgården.

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Enköping

Kontakta mäklaren

Visningstider

  • 4
    okt
    Sön 4 okt kl. 13:00–14:00
    Öppen visning!
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.