Södra Parkgatan 22

Huskvarna Söder, Jönköpings kommun Se på karta

5 550 000 kr

Budgivning pågår
Här erbjuds budgivning med BankID
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
12 rum
Boarea
321 m²
Biarea
69 m²
Tomtarea
724 m²
Byggår
1909

På anrik adress kan du bli lycklig ägare av Södra parkgatan anno 1909 som med sina 320 kvm bjuder på oändliga möjligheter. Antingen om ni är den stora familjen, har önskan om en generationsbostad eller är en driftig företagare. Bostaden har två ljuvliga våningar med enskilda ingångar och en utsikt som får den kräsne att häpna.

Här bjuds på klassiska attribut som hör till en sekelskiftesbostad med generös takhöjd, fiskbensparkett och vacker kakelugn samt öppen spis.

Frodig parkliknande samt insynsskyddad tomt med gott om plats för den trädgårdsintresserade att ta del av. Förutom gräsyta och planteringar finns flera uteplatser och hela 4 parkeringar på egendomen.
Området kring de klassiska kvarteren med dess vackra villor bör rimligen vara en av Huskvarnas absolut mest välbelägna.

Huset har ett eftertraktat läge, en fin trädgård och framför allt en vacker utsikt att vila ögonen på. Planlösningen på huset är fenomenal och det rymmer utan problem en stor familj. Den del av huset som kan hyras ut är separat och har en egen ingång, vilket ger flexibilitet och möjligheter. Det kan vara perfekt för den som önskar kostnadsfria boendekostnader, alternativt för den som önskar ge sina gäster en privat och bekväm vistelse.

Kontakta ansvarig fastighetsmäklare Eveline Ahx 073 501 1312 för mer information.

Läs mer hos mäklaren
Bostadsfoto: Jana Julian, Husfoto
Fastighetsbyrån Jönköping

Kontakta mäklaren

Eveline Ahx

Fastighetsbyrån Jönköping
Mäklare Eveline Ahx, Fastighetsbyrån Jönköping
073-501 13 12