Hasselvägen 6

Ljunghusen, Vellinge Se på karta

28 000 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
12 rum
Boarea
287 m²
Biarea
60 m²
Tomtarea
2 394 m²
Byggår
2019
Driftkostnad
58 000 kr/år
Antal besök
35 634
Dagar på Hemnet
15

ELEGANT AVSLAPPNAD LYX

Varmt, välkomnande och exklusivt är känslan som infinner sig när man kommer till denna vackra och välplanerade villa om 287 kvm i sann New Englandanda. Arkitekturen och inredningsstilen som har sina rötter i den amerikanska östkusten är känd för sin raka arkitektur med liggande vit träpanel, det svarta taket, spröjsade fönster, den utanpåliggande skorstenen och så självklart den klassiska verandan som så inbjudande välkomnar in! Invändigt är det de fina ljusinsläppen tillsammans med de mörka träslagen och tapetserade väggarna som utmärker sig. Något som tillvaratagits till fullo!

Materialvalen är noga utvalda med genomgående fiskbensparkett i vaxad ek samt marmorgolv, platsbyggda snickerier och utvalda designtapeter från engelska Colefax & Fowler. Tankarna för oss till Ralph Laurens country home där den ljusa beachhousekänslan möter en djupare elegans och avslappnad lyx. Det är ett välbyggt och omsorgsfullt planerat hem där både hjärta och hjärna varit med hela vägen. Otroligt trivsamt och genomtänkt.

Planlösningen erbjuder fyra sovrum och fina sällskapsytor. Det vackert och påkostade köket från Kvänum med brasiliansk natursten har en central plats i huset där det känns självklart att umgås runt den stora köksön. Terrassdörr ut till den stenlagda uteplatsen i skiffer, en fantastisk oas att njuta av middagar med oslagbar angränsande trädgårds- och naturtomt.

Utemiljön är genomtänkt planerad utifrån den vackra naturen runtomkring. En fröjd att se hur den unika Ljungskogen tillvaratagits på bästa sätt och så fint harmoniserar med kullerstenar, skiffer och planteringar. Här är ingenting lämnat åt slumpen!

Läget är uppskattat för närheten till stranden och havet, för sitt lugn och vackra natur. Skola, affär och busskommunikationer ligger ett kort avstånd bort.

Varmt välkomna till Hasselvägen 6 i Ljunghusen!

Läs mer hos mäklaren
Malmöhus Mäklarna AB