Sundetvägen 2

Mölnlycke - Benareby, Härryda Se på karta

8 650 000 kr

9 495 000 kr -9%
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
12 rum
Boarea
240 m²
Biarea
145 m²
Tomtarea
1 253 m²
Byggår
2016
Driftkostnad
28 850 kr/år
Antal besök
11 389
Dagar på Hemnet
19

Med ett högt, privat läge invid grönområden och sjöar i Mölnlycke finns detta moderna hus om totalt 385 kvm, byggt med fokus på allra högsta livskvalitet. Huset präglas av öppen arkitektur med moderna planlösningar. Här erbjuds fortsatt en avdelning för relax och underhållning.

Huset är vackert beläget på en lummig och rogivande naturtomt med många soltimmar och en porlande å. På tomten finns även två soliga altaner och en stenlagd uppfart med plats för flertal bilar. Vardagsrummet är husets givna samlingspunkt – ett socialt, lättmöblerat och öppet rum med vackert trägolv och ljusa väggar. Här erbjuds generösa sällskapsytor, stora fönster, öppen spis, hög takhöjd och gott om plats för soffa och matgrupp. Från övervåningen nås husets master bedroom – ett harmoniskt, inbjudande och stilrent rum med högt i tak, trägolv och ljusa väggar. Rummet har toalett och dusch en suite, fint ljusinsläpp och en privat terrass. I anslutning finner ni även ett exklusivt dressing room vilket rymmer alla kläder man kan önska. Huset erbjuder fortsatt en lyxig, modern och påkostad relaxavdelning där du kan samla släkt som vänner och njuta av både ångbastun och inomhuspoolen. Här finns även plats för en lounge och poolbar eller ett mindre gym om så önskas. Intill poolbaren hittar även man husets egna vinkällare. Kvällen avslutas förslagsvis i husets egna biosalong, utrustad med fantastisk ljud och bild. Salongen erbjuder även en snacksavdelning och privat toalett. Husets isolering och uppvärmning är i högsta klass, med bergvärme och två FTX -aggregat håller huset en låg driftkostnad trots den stora ytan. Huset lämpar sig till en bred målgrupp exempelvis som en flerfamiljsvilla, ett generationsboende eller för den egna företagaren.

Bostaden är belägen på ett mycket fördelaktigt geografiskt läge ur många synvinklar. Först och främst är bostaden belägen nära Mölnlycke centrum vilket möjliggör korta avstånd till butiker, gym och restauranger. Även närhet med resor via tåg och buss till Göteborg eller i motsatt riktning till Rävlanda, Hindås, Bollebygd eller Borås. Bostaden ger gångavstånd till bad i Yxsjön eller Nordsjön. För de som tycker om att motionera finns många fina naturområden, exempelvis området "Gammelskogen" runt Yxsjön vars terräng är kuperad med fina bäckar och orörd skog. I Mölnlycke finns gott om både förskolor och grundskolor. Mölnlycke har även ett mycket omtyckt gymnasium – Hulebäcksgymnasiet.

Välkommen att höra av er till ansvarig mäklare för en visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mölnlycke

Kontakta mäklaren

Visningstider

  • 11
    okt
    Sön 11 okt kl. 13:00–14:00
    Bokad visning
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.