Enstaberg 15

Norr Enby - Sorunda, Nynäshamn Karta & restider

6 275 000 kr
VillaVilla Nyproduktion 

I natursköna Norr Enby finns nu chansen att förvärva denna nybyggda och påkostade 2-plansvilla som inrymmer 3(!) lägenheter - en våning om 6 RoK på övre plan och två om 3 RoK på entréplanet. Dessutom finns det förberett för uppförande av en lagerbyggnad med gjuten betongplatta om 200 m². Här finns stora möjligheter för såväl privatperson som företag.

Hela huset har ljusa och fina ytskikt, snyggt genomgående laminatgolv förutom i badrummen som har klinker och hallarna som har vackert marmorgolv. Vattenburen golvvärme på båda planen säkrar en härlig komfort.

På övervåningen ligger den största lägenheten om ca 162 m² och inrymmer 6 rum och kök varav 5 sovrum i varierande storlekar. Därtill finns ett fantastiskt kök med påkostade material som ligger i en delvis öppen planlösning mot vardagsrummet som inrymmer stora möblemang. Vidare är denna lägenhet utrustad med 2 helkaklade badrum, en praktisk tvättstuga och två rejäla balkonger som nås via dubbla balkongdörrar på varsin sida om lägenheten.

På entréplanet väntar två ytterligare lägenheter om ca 77 resp 88 m² och inrymmer vardera 3 rum och kök varav två sovrum. Här väntar kök och vardagsrum i en öppen och luftig planlösning som skapar massor av rymd och inbjuder till socialt umgänge och har fönster i två väderstreck som ger fantastiska ljusförhållanden. Därtill erbjuds en stilren och helkaklad dusch/WC, en helkaklad tvättstuga med WC som underlättar vardagens bestyr och optimala förvaringslösningar via flertalet garderober med bra inredning och skjutdörrar.

Den gemensamma entrén sammankopplar alla lägenheternas ingångar och har dörr som leder till en passage där snygg trappa i sten tar vid och leder upp till övre planets lägenhet. Här finns också goda ytor för avhängningsmöbel och praktiska garderober med skjutdörrar underlättar ytterligare.

Stor tilltagen altan som sträcker sig runt tre av husets sidor, bra uppställningsplats för flertalet bilar i anslutning till huset och en rejäl tomt med blandad växtlighet där lagerbyggnad om ca 200 m² kan uppföras.

Här bor man i ett lugnt, harmoniskt och naturnära område med en kort biltur bort till populära badplatser, närhet till 22:an som tar dig till matbutik på ca 5 minuter och ett stenkast till buss som stannar utanför skolor vilket är väldigt praktiskt.

Kontakta ansvarig mäklare för en privat visning!

Läs mer om bostaden
Bostadstyp
Friliggande villa
Boarea
340 m²
Tomtarea
2 430 m² tomt
Antal rum
12 rum
Byggår
2018
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Enstaberg 15 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
6 275 000 kr

Billigare och bättre boende

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

9 238
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 80 dagar sedan, den 29 november 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips