Kommande

Sålla Tallåsen 1

Vikingstad, Linköpings kommun Se på karta

Pris saknas

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
132 m²
Biarea
28 m²
Tomtarea
2 957 m²
Byggår
1984
Driftkostnad
15 369 kr/år
Kommande

Välkommen till denna energismarta och välunderhållna friliggande villa på Sålla Tallåsen!

Kombinationen av solceller och bergvärme somm uppvärmning ger denna fastighet en svårslagen driftsekonomi om ca 15 000 för år 2022. Möjlighet till ett bekvämt boende i lantlig idyll med närhet till Vikingstad med dess utbud av vardaglig handel och kommunikation.

Huset är byggt 1984 och har en total yta på 132 kvm fördelat på ett plan. Det har av nuvarande ägarna renoverats såväl inomhus som utomhus, inklusive det inglasade uterummet, soldäcket och poolen. Samtliga innerväggar har målats i en sober ljusgrå färg.

Från entrén möts ni av en hall med trevlig sällskapsyta och intill finner ni ett välplanerat HTH-kök med högkvalitativa vitvaror samt generösa arbetsytor och förvaringsutrymmen. Vardagsrummet är hjärtat i hemmet och inbjuder till avkoppling och mysiga stunder. Stora fönsterpartier ger en fantastisk utsikt över den omgivande landsbygden och släpper in rikligt med naturligt ljus. Den moderna braskaminen skapar en mysig atmosfär under kyliga kvällar. Vidare finner ni tre sovrum, ett sällskapsrum, ett större helkaklat badrum med golvvärme samt en tvättstuga med groventré. Från vardagsrummet har ni tillgång till det inglasade och isolerade uterummet, stort soldäck och en pool i härligt sydväst-läge. Här kan ni njuta av soltimmarna i ett lugnt och idylliskt läge.

I carports-byggnaden finns elbilsladdare, plats för två bilar, snickarbod samt ett stort inrett gästrum om ca 18 kvm – perfekt för ett tonårsbarn eller som hemmakontor!

Sålla – en trivsam idyll med omgivande grönska och närliggande häst- och kohagar. Detta attraktiva område ligger naturskönt en bit utanför Vikingstad med cykelavstånd till både ICA-affär och Östgötapendeln. Huset ligger längs med en enskild väg vilket ger begränsad trafik.

Sammanfattningsvis är detta en utmärkt bostad för den som vill bo i ett lugnt och trevligt område på landet med närhet till goda kommunikationer.

Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Linköping

Kontakta mäklaren

Gustav Spetz

Bjurfors Linköping
Mäklare Gustav Spetz, Bjurfors Linköping
076-9420017

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.