Kvällsstigen 2

Sunhultsbrunn, Aneby kommun Se på karta

925 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
135 m²
Tomtarea
417 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Byggår
1975
Driftkostnad
34 406 kr/år

Välkommen till Sunhult och Kvällsstigen 2. Här bjuds nu denna smidiga 1 1/2-plansvilla ut till försäljning. Villan har genomgått en hel del renoveringar under 2016/2017 där vattenburet värmesystem installerats, badrum i bottenplan har ny plastmatta och tvättstugan har ny ho, arbetsbänkar och maskiner. Nästintill alla blandare har bytts ut mot nya. Handdukstork och ventilationsdon Frech har monterats i bad och wc/dusch. Ny el-central. 2019 har ny kyl och frys satts in i köket. Fasaden har fått renovering med delvis ny panel och hängrännor. Huset är ommålat 19/20. Staket målats och stödmuren har gjorts iordning. Nytt tak på garage både in- och utvändigt.

Här bor du centralt i Sunhult med fyra sovrum, stort vardagsrum och med uteplats i både balkong och inglasat uterum. Fastigheten har hörntomt och omges av ett staket ut mot vägen. Bilen parkerar du i carporten eller i garaget, där du också har en dörr in till tvättstugan.

Sunhultsbrunn ligger strategiskt bra mittemellan Tranås och Aneby. Med mindre än 15 minuter åt båda hållen når du Tranås och Aneby. Inom 120m från huset finns busskommunikationer.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Tranås

Kontakta mäklaren

Eddie Källner

Svensk Fastighetsförmedling Tranås
Mäklare Eddie Källner, Svensk Fastighetsförmedling Tranås
+46705863800