Sveagatan 4

Tibro kommun Se på karta

1 895 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
137 m²
Biarea
59 m²
Tomtarea
1 136 m²
Byggår
1976
Driftkostnad
42 019 kr/år

Med ett tilltalande läge på en väldigt attraktiv adress finner ni denna arkitektoniskt tidstypiska 70-talsvilla i etage med suterrängvåning.
Våningsplanen skapar en harmonisk och kompromisslös helhet med rymliga rum med utgång på varje plan.
Vardagsrummet har en generös yta som omges av av ett härligt ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna och förlängs med en rymlig balkong. Här finner ni även ett stilrent renoverat kök från Kvick med gott om förvaring, bra vitvaror och gott om plats för matgrupp. Bostaden innefattar utöver dessa ytor även fyra ljusa sovrum, två badrum med dusch och badkar, tvättstuga, inglasad altan med förvaring och gott om förrådsutrymmen.

Huset framsida ger plats för parkeringsmöjligheter för flertal bilar på garageuppfarten samt ingång till ett dubbelgarage.
Runt husknuten finner ni den ljuvliga trädgården som ligger i ett underbart insynsskyddat söderläge med härlig grönska. Här ges gott om plats för lek och aktivitet för familj och vänner.

En juvel till bostad där det nutida hemmets behov tillgodoses samtidigt som ni får sätta er egna prägel och skapa ert drömhem.
På Sveagatan 4 är läget optimalt för barnfamiljen med bekvämt avstånd till både barnomsorg, service och kommunikationer. Det mesta av det bästa helt enkelt.

Varmt välkomna på visning.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skövde

Kontakta mäklaren

Asja Maksumic

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skövde
Mäklare Asja Maksumic, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skövde
0733-921343

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.