Batterivägen 7

Bällsta, Vallentuna Se på karta

7 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
13 rum
Boarea
290 m²
Biarea
253 m²
Tomtarea
1 257 m²
Byggår
1968
Driftkostnad
81 114 kr/år
Antal besök
7 769
Dagar på Hemnet
7

Söker du ett en stor villa med inomhuspool, eldstäder, 9 möjliga sovrum samt dubbelgarage? Då har du hittat helt rätt!! På Batterivägen 7 finns denna gedigna Byggmästarvilla om totalt 543 kvm med oändliga möjligheter.
På entréplan finns ett fint kök från Tibrökök i amerikans al med golvvärme, granitbänkar och en mycket generös maskinpark med bl a italiensk vinkyl och nedfälld grill. Ett stort rum att använda till trevlig matsal med stora fönsterpartier mot poolrummet eller till ett mysigt vardagsrum med soffa framför kaminen. Vidare finns två sovrum, duschrum samt gäst-wc på detta plan. På övre plan finns ett vältilltaget allrum, perfekt till familjens tv-rum samt fyra sovrum och ett nyrenoverat badrum. På källarplan finns ytterligare ett tv-rum, gästrum, lekrum, två rum att använda efter behov samt wc-rum, tvättstuga och massa med förvaringsutrymmen.
I Bällsta bor du i ett trevligt uppvuxet område med närhet till Vallentunasjön där du kan bada på sommaren och åka skridskor på vintern. Du har även närhet till skolor, förskolor, välsorterad ICA-butik samt bra kommunikationer.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Vallentuna