Gryttinge 1245

Svalöv, Svalöv Se på karta

2 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
13 rum
Boarea
327 m²
Biarea
81 m²
Tomtarea
975 m²
Byggår
1922
Driftkostnad
45 100 kr/år

Rymlig trävilla för den som vill driva egen verksamhet i form av exempelvis Bed & Breakfast, HVB-hem eller uthyrning. Huset passar även bra för den som har en stor familj eller som söker generationsboende, då det finns många sovrum och badrum.

Fastigheten har genomgått en renovering 2017 och anpassats enligt gällande föreskrifter för att kunna ha HVB-hem eller liknande verksamhet. I nuläget hyrs hela huset ut till ett företag, som gärna fortsätter hyra om nästa ägare är intresserad. Hyresintäkt ligger på 240 000 per år (kallhyra), då står nuvarande hyresgäst själv för alla driftskostnader och praktisk skötsel.

Gryttinge ligger på lugnt lantligt läge men samtidigt strategiskt beläget med närhet till resten av Öresundsregionen. Inom kort öppnar tågstationen från närbelägna Svalöv för persontrafik vilket ytterligare förstärker läget. Man kan även välja att ta tåget från närbelägna Marieholm eller Teckomatorp. Det är ca 3 mil till Lund, 2,8 mil till Landskrona. Det finns även regionbuss mot Svalöv ett par hundra meter bort.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Landskrona

Kontakta mäklaren

Ylva-Li Strandsjö

Bjurfors Landskrona
Mäklare Ylva-Li Strandsjö, Bjurfors Landskrona
0701646744