Huggnora 11

Huggnora, Smedjebackens kommun Se på karta

4 250 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
144 m²
Biarea
111 m²
Tomtarea
1 694 m²
Byggår
1909
Driftkostnad
32 100 kr/år

Välkomna till Huggnora 11 och detta välskötta rymliga hus med närhet till sjön Barken! Här finns förutom detta fantastiska boningshus en klassisk punchveranda, stor altan med utsikt över åkrar och sjön, egen pool på innegården, en lummig trädgård, växthus och ett stort dubbelgarage med två förråd. Utöver detta är fiber anslutet, uppvärmning via bergvärme, fungerande kamin och två fantastiska kakelugnar! Nere vid sjön, ett stenkast från huset har fastigheten eventuellt möjlighet till en båtplats och bad.

Boningshuset är ett vackert hus från slutet av 1800-talet (troligtvis byggt någon gång 1874-1881) med snickarglädje, spröjsade fönster, yttertak av riktigt lertegel och invändigt bevarade trägolv samt sjöutsikt från flera av rummen. Entréplanet erbjuder entréhall och gästtoalett, rymligt kök med matplats, invändig hall med kamin och utgång till punchverandan och altanen, stort vardagsrum med matplats och två kakelugnar (tidigare två rum) samt ett sovrum med med breda träplank i golv och tak. Övre plan innehåller ett allrum i hallen, två sovrum samt ett stort duschrum med WC. Källarplan med entré utifrån erbjuder ett stort rum som nyttjas som entré, grovkök och hobbyrum. Vidare in finns ett allrum med trapp ner från bostadsdelen (bakugnen är tyvärr inte i bruk), kontor-/genomgångsrum, nytt duschrum ca 4 år sedan med bastu samt en praktisk tvättstuga och ett förråd.

Trädgården är lummig och helt insynsskyddad från grannar och den grusade byvägen. Häckar, buskar och träd ger ett ombonat intryck och här finns en stor pool att njuta av på sommaren med tillhörande soldäck mot garaget. Under altanen på huset finns en skyddad uteplats. Växthus för odling och rekreation, lekstuga för de små. Dubbelgaraget har en stor bred port med elmotor, snickarbod samt ett större förrådsrum som kan isoleras och göras om till exempelvis gästrum.

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Ludvika

Kontakta mäklaren

Olle Löfberg

Fastighetsbyrån Ludvika
Mäklare Olle Löfberg, Fastighetsbyrån Ludvika
070-244 44 36

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas