Högalundsvägen 7

Alvesta öster, Alvesta kommun Se på karta

3 500 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
148 m²
Biarea
102 m²
Tomtarea
773 m²
Byggår
1977

Välkommen till denna gedigna och mycket trivsamma familjevilla belägen som sista hus på en lugn återvändsgata på ett högt och fint läge på Öster i Alvesta. Denna fantastiska bostad gränsar till ett grönområde, en lekplats och en fotbollsplan, vilket ger en perfekt kombination av avskildhet och närhet till aktiviteter för hela familjen.

Det första som imponerar är den genomtänkta planlösningen, som erbjuder 4-5 rymliga sovrum och generösa sociala ytor i både vardagsrummet och köket. På det nedre planet finns även ett allrum, perfekt för familjens gemensamma aktiviteter. Här finns också praktiska utrymmen i förrådsdelen och garaget, vilket gör det enkelt att hålla ordning och ha gott om plats för förvaring.

Trädgården och utemiljön är en riktig pärla, och du kan njuta av den vackra naturen från den härliga inglasade altanen. Tegelfasaden ger inte bara en gedigen och stilren karaktär åt huset, den är också lättskött och hållbar. Dessutom har huset bergvärme, vilket innebär låga driftskostnader och en miljövänlig uppvärmning.

Läget är oslagbart med närhet till förskolor, skolor och rekreation. Du har även fördelen av att bo i närheten av Spånen-området, som erbjuder fantastiska möjligheter till friluftsliv och härliga promenader. Trots det lugna läget har du också bekväm tillgång till Alvestas goda kommunikationer och kort restid till Växjö.

Tveka inte att ta tillfället i akt och bli ägare till denna trevliga familjevilla. Välkommen till ett fridfullt och behagligt boende i Alvesta!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Alvesta

Kontakta mäklaren

Jonas Hellström

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Alvesta
Mäklare Jonas Hellström, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Alvesta
0705144633