Hökbäck 430

Hökbäck, Östersund Se på karta

2 475 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
148 m²
Biarea
40 m²
Tomtarea
3 300 m²
Byggår
1932
Driftkostnad
28 760 kr/år
Antal besök
13 159
Dagar på Hemnet
17

Välkomna till detta välrenoverade bostadshus på stor tomt med trivsamt lantligt läge i populärt område. Bostadshuset blev om- och tillbyggt -83 och har kök med braskamin, stora sällskapsutrymmen och bra förvaringsutrymmen. Låga driftskostnader med bergvärme. Stor garagebyggnad och bagarstuga.

Lantligt kök med stora fönsterpartier som ger ett fantastisk ljus och inbjuder till trevliga sammankomster med släkt och vänner. Braskamin som sprider en härlig värme och atmosfär. Här ryms ett stort matbord vid fönsterpartier med utsikt mot Indalsälven. Vardagsrum med burspråk i lugn trivsam miljö mot den natursköna tomten med bäcken och dammen i fonden. Mot entrésidan finns inglasad altan för avkoppling och grillmiddagar på sommaren. Entréplanet har även tvättstuga och gästtoalett. Övre plan erbjuder fyra bra sovrum, allrum med utgång till balkong mot innergården samt två badrum. Här finns möjligheten till både avkopplande bad och ett badrum som är renoverat under -02 och har klinkergolv, kaklade väggar och är utrustat med duschvägg. Omdränerat källarplan som har stora förrådsutrymmen, två matkällare med praktisk hyllor och pannrum med bergvärmepump.

Stor garagebyggnad som har gott om utrymmen för hobbyverksamhet med en praktisk pelarlyft samt carport. Bagarstugan kommer att bli en mötesplats vid tunnbrödbakning och pizzabakning. Förråd som ligger strax utanför tomtgränsen samt ytterligare ett förråd i anslutning till detta.

Här bor ni i lantlig miljö endast 15 minuter från Östersunds centrala delar. Närliggande Lit har förskola och grundskola och erbjuder även bra service med matbutik, bensinmack och konditori. Indalsälven som rinner mellan Hökbäck och Lit har bra fiskemöjligheter och populär badstrand vid Lits camping. Litsbacken har skidlift som är öppen under vintersäsongen. Bra bussförbindelser till Östersund.

Läs mer hos mäklaren
Storsjömäklarna AB