Nyproduktion

Grimvägen 3

Sparsör, Borås Se på karta

4 595 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
149 m²
Tomtarea
1 061 m²
Antal besök
3 338
Dagar på Hemnet
10
Nyproduktion

Tomt för nyproduktion av populär villa från Myresjöhus, modell Smart 149, med bra läge i Sparsör!
Villan är ritad med inspiration från sommarhuset på den amerikanska östkusten, storleken och de många sovrummen gör att det passar särskilt bra för barnfamiljen. Entrén under tak, tar er in i en ljus och välkomnande hall, där ni sedan möts utav en praktiskt ungdomsavdelning med allrum, 2 st sovrum med fin yta, klädkammare, badrum med dusch samt en klädvårdsavdelning med groventré. På övervåningen är kök och sällskapsrum/vardagsrum placerade i ett öppet stråk för att ta vara på den fina utsikten. Från kök- sällskapsrum/vardagsrum stiger ni ut på den härliga terrassen i soligt läge. Under terrassen finns en praktisk carport med förråd. Med en härlig planlösningen och 4 sovrum passar denna villa många familjer.

Tomt med bra läge läge längst in på återvändsgata på Grimvägen i Sparsör. Från tomtens höga läge kan man få en skymt av Öresjö. Kommunalt vatten och avlopp finns i området. Sparsör ligger fint vid Öresjö och samhället erbjuder närhet till bad, natur, förskola, skola (åk 1-6) och fritidsaktiviteter. Bra kommunikationer till Fristad och Borås!

Köparen har möjlighet att påverka både interiöra och exteriöra materialval för att sätta personlig prägel på sitt nya boende.

Välkommen att höra av dig till ansvarig mäklare vid intresse!

Läs mer om bostaden
Svensk Fastighetsförmedling Borås