Germunds väg 24

Til, Sigtuna Karta & restider

7 300 000 kr
VillaVilla

Unikt tillfälle att förverkliga dina drömmar genom att köpa den här påkostade och moderna villan. Här bor du nära till allt men samtidigt i en lugn och naturnära miljö. Vackert omgiven av grönska erbjuder villan möjlighet till fem sovrum och i och med de tre våningsplanen behöver den stora familjen aldrig trängas. Det inglasade uterummet med den anslutande altanen och ett spabad ger dig semesterkänsla en stor del av året. Den plana trädgården har stora ytor för både odling och barnens lek.

Huset är löpande renoverat och väl omhändertaget med genomtänkta och snygga detaljer som gör att huset sticker ut från mängden. Bara den höga takhöjden gör huset unikt och det är något som man måste uppleva på plats i huset. I och med de löpande renoveringarna är det här ett hus du kan flytta in i utan att behöva lägga dyrbar familjetid på att renovera. Här finns bergvärme installerat och de stora kostnaderna för nytt tak och nya fönster är redan tagna. Vardagslyxen att få hoppa in i en snöfri och varm bil har du genom garaget. Utöver det finns plats för 4-5 bilar på uppfarten.

Bara en promenad bort ligger Sigtuna stad med den mysiga strandpromenaden, restauranger, caféer, matbutik och den service som man behöver till vardags. Vill du ta ett dopp innan jobbet ligger Munkholmens badplats i närheten och på vintern kan du åka skridskor på Garnsviken som är en del av Mälaren.

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Villa
Boarea
149 m²
Biarea
122 m²
Tomtarea
1 056 m² tomt
Driftkostnad
53 731 kr/år
Byggår
1970
Räkna på boendet
Svensk Fastighetsförmedling Sigtuna/Märsta

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Germunds väg 24 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
7 300 000 kr
Driftkostnad
53 731 kr/år

Billigare och bättre boende

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

5 479
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 48 dagar sedan, den 6 februari 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips