Spolgatan 2B

Tranås, Tranås Se på karta

3 870 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
149 m²
Tomtarea
1 055 m²
Nyproduktion 

På Spolgatan, vid korsningen mot Norraby avser Lövsta Trähus att uppföra ytterligare två toppmoderna och påkostade villor i New England-stil. Vitmålade, spröjsade fönster, liggande panel och givetvis en rejäl veranda. Husen bjuder på en mycket attraktiv och effektiv planlösning där möjlighet finns till hela sju rum och kök. Entréplanet erbjuder två alternativ på planlösningar. En våning för umgänge och samvaro. en trappa upp möts vi av den lite mer privata delen, med hela fyra sovrum, badrum och ett rymligt allrum. Från allrummet når man dessutom den stora balkongen, placerad över garaget på drygt 30 kvm.

Husen säljs nyckelfärdiga och med grusad garageuppfart och grovplanerad tomt. Husen säljs redan från början med en mycket hög materialstandard med bl.a kök från Ballingslöv, maskinpark från Miele och trägolv från Kährs. Lövsta trähus erbjuder stor flexibilitet vad beträffar material, tillval och andra önskemål ni kan ha på ert framtida drömhus.

Lövsta Trähus är ett familjeföretag med lång erfarenhet och stort kunnande. Tillverkningen sker utanför Vireda, precis mellan Tranås, Aneby och Gränna. Företaget är känt för sina vackra kundanpassade hus med en kvalitet utöver det vanliga. Bl.a har man 17mm råspont i alla innerväggar, ytterväggar och tak för en rustik känsla ljudisolering och inte minst märks det när man vill hänga upp något på väggarna. Det man dessutom läger märke till är kvaliteten i snickeridetaljerna.

Här ges en bra möjlighet att bo centralt, i ett hus ni varit med att sätta er egen prägel på från början. Den mycket låga driftkostnaden tillsammans med befrielse från fastighetsavgiften i hela 15 år gör att ert nya Lövsta-hus blir ett mycket konkurrenskraftigt alternativ till att köpa ett begagnat hus. Här dyker dessutom inga dyra reperationer upp, än på många år framöver.

För att ge er en bra bild om dessa fina hus finns bilder på några av husen som uppfördes i Flahult utanför Jönköping förra året. Ta även en titt på 3D-visningen där ni själva kan gå runt i huset. Observera att husen kan vara spegelvända från de som byggs i Tranås och att vissa tillval kan förekomma.

Läs mer om bostaden
Svensk Fastighetsförmedling Tranås