Norsbol 101

Nynäshamn Se på karta

5 500 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
14 rum
Boarea
500 m²
Tomtarea
3 533 m²
Byggår
1912

Nu saluförs Norsbol 101.

Välkommen till ett naturskönt område med närhet till såväl lantgårdar, havet utmed Svärdsö/Torö med Stenstrand och naturreservatet Ören.
Här är det endast cirka 10 minuter med bil till all behövlig service i Nynäshamn.

Nuvarande ägaren planerade för Tallbo vandrarhem. Nybyggnationen är inte helt färdigställd men väldigt mycket är klart att användas. Möjligheterna är oändliga att färdigställa byggnationen efter önskemål och behov. Ny detaljplan tas fram från kommunen 2019-2020 och kommunalt V/A planeras till 2023.

Detta är en unik möjlighet till ett boende kombinerat med någon form av verksamhet i nybyggnationen om ca 400 kvm. Här finns nio färdigställda rum som är tänkta att rymma vardera fyra sängar. Här finns även ett färdigställt stort kök med kylskåp till varje rum, flera spisar, micro etc och stor yta för matbord. Här finns även iordningställda wc, duschar etc samt tvättmöjligheter. Även möjligt att bygga klart tänkta 5-6 lägenheter (dessa ytor är idag endast grovplanerade).

Ursprungsbostaden har ett fint ljust vardagsrum med murad öppen spis och utgång till stor uteplats (under renovering), stort ljust fullutrustat kök, större badrum på entrévåningen. På övervåningen finns tre sovrum som idag hyrs ut (därav inga bilder på sovrummen).

BOA om 100 kvm avser ursprungsbyggnaden.
I den nybyggda delen tillkommer ca 400 kvm + viss del källare.

Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information eller för visning.

Läs mer hos mäklaren
Nomad Mäkleri

Kontakta mäklaren

Jakob Jamieson

Nomad Mäkleri
Mäklare Jakob Jamieson, Nomad Mäkleri
0728-88 38 98