Norregatan 5

Örkelljunga kommun Se på karta

500 000 kr

700 000 kr -29 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
14 rum
Boarea
160 m²
Biarea
174 m²
Tomtarea
1 576 m²
Byggår
1909
Driftkostnad
6 303 kr/år

För dig som är inbiten cineast, söker din nästa konsthall eller helt enkelt letar fastighet med mycket utrymme och inte är rädd för att kavla upp armarna - då är gamla biografen i Skånes Fagerhult för er!

Historiens vindar blåser i denna fastighet som förr var en välbesökt biograf och som under senare år agerat såväl konsthall som lager samt loppislokal och erbjuder generösa ytor i såväl entréplan som soutterängplan! På entréplan huserar den gamla biosalen tillsammans med entrén, biljettrummet, kök och kontor samt övriga mindre rum och vrår och i soutterrängplan finner ni ett ytterst rymligt rum, integrerat garage, Skånes Fagerhults gamla polisstation och ett flertal övriga utrymmen. Vinden är delvis inredd som rum men mestadels oinredd.

Fastigheten står inför omfattande renoveringar likt bl.a. tak, värmesystem och nya vattenledningar men har också alla möjligheter att ge er en fastighet med potential för både verksamhet och lager mitt i centrala Skånes Fagerhult. Utöver den stora byggnaden medföljer även den intilliggande tomten med adress Vinkelgatan 10 där ni också finner en separat infart från vilken ni även kan nå det rymliga garaget i soutterrängplan om du behöver mecka med bilen eller få leveranser av varor.

Med under fem minuters bilfärd når ni E4:an med god förbindelser såväl söderut som norrut!

Säljes med friskrivningsklausul.

Varmt välkomna att boka er för visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örkelljunga

Kontakta mäklaren

Kristoffer Andersson

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örkelljunga
Mäklare Kristoffer Andersson, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örkelljunga
0733-53 53 53