Vinstavägen 47

Nälsta, Stockholm Se på karta

6 875 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
150 m²
Tomtarea
918 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Byggår
1988
Driftkostnad
39 290 kr/år
Antal besök
9 057
Dagar på Hemnet
13

Äntligen! Med högt läge på bilfri återvändsgata finner du höstens fullträff för familjen! Denna luftiga och genomgående smakfulla familjevilla uppfördes 1988. Vad sägs om 150 välplanerade kvadratmetrar perfekt för både familjeliv och umgänge med vänner!
På entréplanet, som badar i ljus från fönster i alla väderstreck, finner du en välkomnande hall, vardagsrum och matsal i fil med burspråk och värmande braskamin, generöst HAGA-kök med matplats i burspråk samt köks-ö, tvättstuga och smakfullt duschrum/gäst-WC.
På övre plan finns 3 ljusa sovrum samlade, ett stort all-/TV-rum med fönsterkupa samt ytterligare ett stilrent duschrum med WC m.m.
Som sol- och bad-dyrkare kommer du älska den stora (!) altanen med högt nordvästläge, kvällsol, infälld belysning och ute-spa. På förmiddagen finns en köksterass på baksidan för morgonkaffet! På den längsgående balkongen från föräldrasovrummet i NV har du utsikt över trädgården och villaområdet. Dessutom garage med separat verkstadsdel och biluppställningsplats för 3 bilar! Den friköpta trädgården om 918 kvm är anlagd med lekvänliga gräsytor, uppbyggda murar, allehanda perenner, krusbär och rabarber.

Villan har ett centralt - men ändå skyddat läge i Nälsta, nära "Gläntan" på gränsen till Spånga Solhem! Här får du det bästa av 2 världar - Vällingby med sitt rika utbud av service, affärscentrum, förskolor, skolor och bra kommunikationer med både buss och T-bana. Spånga, med sin varierade bebyggelse, anrika kultur samt centrum med pendeltågstation och bara 12 min pendelavstånd till City!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Vällingby/Hässelby/Spånga