Lycke 315

Norrut, Örebro Se på karta

3 495 000 kr

Visa bud
Budgivning pågår
Bostadstyp
Gård utan jordbruk
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
150 m²
Tomtarea
4,2 ha
Uteplats
Ja
Antal besök
26 756
Dagar på Hemnet
19

Varmt välkommen till Lycke 315! Bara dryga 20 minuter utanför Örebro hittar ni detta hemtrevliga hus i genomgående fint skick. Om umgänge med familj och vänner står högt upp på din prioriteringslista kan den här öppna och luftiga bostaden vara något för dig.

Det första som möter dig i huset är den funktionella och inbjudande hallen med hatthylla och klädhängare. Det är även i hallen trappen till bostadens övervåning finnes. Vidare finns ett ljust och fint kök med bra förvaringsmöjligheter, vita skåpluckor och plats för matbord och stolar. Huset har fyra sovrum, två badrum och ett socialt och stort vardagsrum med mycket dagsljus, vacker utsikt och gott om plats för både soffa och matgrupp. Badrummet på nedre våningen är funktionellt och fint med dusch, toalett, kommod och handdukstork. Det andra badrummet är stort och rymligt med toalett, badkar, handfat, förvaringsskåp samt bastu.

Fastigheten har en total tomtarea om 41 509 kvm och inrymmer eget stall, nybyggd paddock och hästhagar. Stallet har två fullstora boxar samt två mindre boxar avsedda för ponnys, varm- och kallvatten är indraget. Hästhagarna har både stora gräsytor och skogsdungar där hästarna kan finna skugga. Bostadshuset står på en härlig och barnvänlig trädgårdstomt med stora gräsytor, lekstuga och många soltimmar. Ervalla skolan som ligger ett par minuters bilfärd från bostaden erbjuder skola för barn från förskoleklass upp till år 6.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Örebro