Korsgård 116

Stenungsunds kommun Se på karta

5 695 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
150 m²
Tomtarea
3 364 m²
Byggår
2023

Välkommen till drömboendet du alltid önskat dig – villa Stenskär från A-hus! Denna nybyggda pärla erbjuder inte bara en imponerande utsikt, utan också enastående funktionella detaljer och en plats som får hjärtat att slå snabbare. Med 6 generösa rum, 2 helkaklade badrum och en total yta på 150 m2 är detta verkligen ett hem där varje kvadratmeter är noggrant utformad för att ge dig det bästa av komfort och stil.

Det som verkligen sätter denna villa i en klass för sig är den slående utsikten över Halsefjorden. Varje morgon vaknar du upp till ett panorama av glittrande vatten och natursköna omgivningar som kommer att få dig att känna dig som om du lever i din egen privata paradis. Oavsett om du njuter av solnedgången över fjorden eller de skimrande stjärnorna på natten, kommer denna utsikt att vara en konstant påminnelse om den vackra plats du kallar hem.

Villa Stenskär är inte bara ett hem utan en livsstil. Med öppna och ljusa ytor blir detta en plats där familj och vänner naturligt samlas. Det generösa köket, utformat med de senaste moderna bekvämligheterna, gör att du kan njuta av matlagning och umgänge samtidigt. De rymliga sovrummen ger en fristad av lugn och ro, medan de eleganta gemensamma utrymmena är perfekta för underhållning och avkoppling.

Njut av lyxen av inte ett, utan två helkaklade badrum. Varje detalj är noga utvald för att skapa en avkopplande och bekväm atmosfär. Med moderna armaturer och elegant design blir badrummen en plats där du kan unna dig stunder av avkoppling och lyx.

Så om du söker efter ett nybyggt hem som kombinerar modern elegans med enastående utsikt över Halsefjorden, så är villa Stenskär från A-hus det perfekta valet för dig. Missa inte chansen att förverkliga dina drömmar och äga en plats som du kommer att älska i många år framöver. Kontakta oss idag för att ta reda på mer och boka en visning – detta är en möjlighet du inte vill missa!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Stenungsund

Kontakta mäklaren

Nicklas Björn

Fastighetsbyrån Stenungsund
Mäklare Nicklas Björn, Fastighetsbyrån Stenungsund
073-085 59 91

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas