Bergums furåsväg 8

Olofstorp, Göteborgs kommun Se på karta

5 295 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
152 m²
Tomtarea
1 495 m²
Uteplats
Ja

Trivsamma Olofstorp har kommit att bli allt mer populärt bland de som drömmer om att bygga ett nyproducerat hus utefter ens egna behov och önskemål!

På en underbar plats på landet i ett lugnt och fridfullt skogsområde får ni nu möjlighet att bygga ett hus med Hjältevadshus som leverantör. På denna villatomt är förslaget att bygga ett Spira 152 men möjlighet till att byta hustyp finns.
Spira 152 är ett bra hus att leva i och att växa upp i. I hallen finns det gott om utrymme för garderober och smarta förvaringslösningar och i köket kan ni välja till köksö eller bardel. Genom att välja fönsterstorlek kan ni i köket även prioritera mer insynsskydd eller mer ljusinsläpp. Planlösningen är mångsidig och på nedervåningen kan ni till exempel välja mellan ett och två sovrum, eller större sällskapsytor. Allt för att passa er och era behov!

I närområdet finns gott om härliga promenadstigar. Omkring 2 kilometer till närmsta badsjö Älsjön vilken har en liten sandstrand med brygga och hopptorn. På endast 10 minuter bilfärd tar ni er till Lerum centrum med ett bra utbud av diverse shopping, restauranger och caféer, apotek, vårdcentral, frisör med mera. Till Göteborg tar ni er på 30 minuter med bil.

Möjlighet till kommunalt vatten och avlopp finns i dagsläget inte.

Hör av er till Sofia Rostedth 0709-296629, [email protected], på Hjältevadshus för mer information om hus och entreprenad.

Välkomna att lämna ert intresse redan nu och kontakta fastighetsmäklare Alexandra Björkquist för mer information!
Visning sker på egen hand eller med ansvarig fastighetsmäklare vid önskemål.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Partille

Kontakta mäklaren

Alexandra Björkquist

Svensk Fastighetsförmedling Partille
+46708728660