Lövdalsvägen 45

Björknäs, Nacka kommun Se på karta

9 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
156 m²
Biarea
18 m²
Tomtarea
1269 m²
Byggår
1964
Driftkostnad
45 000 kr/år
Antal besök
2 792
Dagar på Hemnet
7

En bit ovan gatunivå ligger denna rymliga villa. Här har man en vid utsikt över horisonten och en trädgård på baksidan som gränsar mot skogen. Läget är privat och vackert. Det finns gott om lekyta för barnen både inne, i trädgården och i skogen bakom huset.

Läget erbjuder allt på kort avstånd. Här bor man lugnt och inbäddad i grönska men har samtidigt bara ett par hundra meter till förskola, snabba bussar till city och affärer. Inga kompromisser krävs.

Hemmet är välplanerat och rymmer den stora familjen. Här finns hela fem bra sovrum och rejäla sociala ytor. Villan är belägen i suterräng och på övre plan finns ett härligt stort vardagsrum med fönster i tre väderstreck. Köket ligger i öppen planlösning och framför stora fönster ryms en matplats för många. Det är möjligt att gå ut till en längsgående balkong åt söder åt ena hållet och rakt ut i den insynsskyddade trädgården åt andra. Här är flera fina uteplatser anlagda. På detta, övre, plan är två sovrum och ett badrum belägna.

Entréplanet rymmer tre sovrum, ett förrådsrum/verkstad, en tvättstuga med dusch och en gäst-wc. Allt är snyggt och fräscht med fina golv och ljust målade väggar! Villan har bergvärme och vattenburen golvvärme i entrépanet vilket skapar en skön inomhusmiljö. Fiber är anslutet.

Garagebyggnad med plats för bil finns vid uppfarten.

Läs mer hos mäklaren
BOSTHLM Nacka

Kontakta mäklaren

Anna Hellgren

BOSTHLM Nacka
Mäklare Anna Hellgren, BOSTHLM Nacka
070-998 97 91

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.