Våruddsringen 63

Johannesdal, Stockholms kommun Se på karta

7 990 000 kr

Budgivning pågår
Här erbjuds budgivning med BankID
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
159 m²
Biarea
27 m²
Tomtarea
663 m²
Byggår
1987

En pärla i vackra Johannesdal med badrocksavstånd till Mälaren letar nu efter en ny ägare!!

Det är en charmig insynsskyddad villa från 1987. Här kan ni njuta av alla årstiderna med en vidsträckt utsikt över Mälaren.
Trädgården är en oas och erbjuder både fruktträd och flera växter. Den inbjuder även till fotboll, kubbspel eller barnlek med stora grönytor. Från huset kan man enkelt promenera ner till Mälaren. Huset bjuder in naturen genom bland annat ett stort vardagsrum med braskamin, flera uteplatser och balkong. I det här huset kan man verkligen njuta av en utsikt och följa både djur och natur. Huset disponeras med hall, stort kök, badrum, tvättstuga, vardagsrum, Tv-rum och flera förrådsutrymmen. På övre plan stora vardagsrummet och utgång till balkong där man har en panoramavy över Mälaren.

Tomten, ca 663 kvm, har ogenerat läge i de mycket eftersökta, barnrika villakvarteren Johannesdal. Här bor man lugnt och rofyllt med endast några minuter till tunnelbanestation, flertalet eftersökta förskolor och skolor, motion och bad- och båtliv i Mälaren.

Sommarvatten från Mälaren finns för bevattning, som gör att det går att vattna även vid bevattningsförbud.

Välkomna till ett boende utöver det vanliga!

Området
Välkomna till Johannesdal ett lugnt och idylliskt villaområde vid Mälarens strand. Området är mycket barnvänligt och en skola (F-6) finns med gångavstånd från bostaden. Letar ni efter ett boende med närhet till både naturen, vattnet och staden har ni hittat rätt. I området finns flera fina och välskötta motionsspår och en vacker natur längs Mälaren samt fotbollsplan och idrottsplats. I närområdet finner ni även Skärholmens Centrum med flera butiker och restauranger samt Kungens Kurva där ni bland annat hittar Europas största IKEA och Heron City med bio, bowling och mycket mer. I området finns flera bra skolor och förskolor.

Kommunikationer
Här bor ni med närhet till Vårbergs Centrum (ca 2 km) där ni bland annat når tunnelbanans röda linje som på ca. 25 min tar er till Stockholms central. I närområdet finns även bussar som bland annat tar er mot Huddinge sjukhus ( 20min ), Hägersten och Vårberg centrum och anslutande tunnelbana. För den bilburne tar man sig med lätthet ut på de större vägarna i södra Stockholm (E4) och vidare mot önskvärda resmål.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Hägersten

Kontakta mäklaren

Hussein Ammouri

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Hägersten
Mäklare Hussein Ammouri, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Hägersten
070-214 59 23