Nyproduktion

Korallvägen 21

Ekenäs, Ronneby kommun Se på karta

2 810 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
163 m²
Tomtarea
598 m²
Driftkostnad
24 000 kr/år
Nyproduktion

Vill du också bo prisvärt och med hög livskvalitet i en liten idyll? Bygg då nytt i Ekenäs som ligger nära havet i vacker natur, men utan att du behöver betala dyra pengar enbart för läget. Området är omgivet av en fin skog med närhet till golfbana, fotbollsträning, tennishall och Ronneby Brunns sköna bad. Inom gångavstånd har du både skärgården samt badplats. Dessutom båtplatser för såväl stora som små båtar ca 400 meter från tomten. På cykel tar du dig på 15 minuter de 4 km in till Ronneby centrum, och föredrar du att åka kollektivt så finns den lokala bussen ca 300 meter bort. Med 10 minuter i bil finner du dessutom Ronneby Airport.

Köpare kommer att köpa tomt separat via mäklaren med villkor om att teckna entreprenadavtal tillsammans med Hjältevadshus AB för hus samt grund. Pris för tomten är 425 000 kronor inklusive anslutningsavgifter för vatten och avlopp samt anslutningsavgift för el. Notera att de bilder som visas är exempel och att huset ännu inte är uppfört. I den fakta som presenteras avseende byggnaden utgår man från ett bestämt exempelhus, dessa uppgifter är uppskattade och totalsumman kommer att variera beroende på de val du som slutgiltig köpare gör. Som köpare tillträder man och betalar för tomten innan entreprenaden påbörjas.

Priset i annonsen är ett exempel på inflyttningsklart hus i entréplan på grund (oinredd övervåning) inklusive tomt, anslutningsavgifter för kommunalt vatten och avlopp samt anslutningsavgift för el. Önskas anslutning till Fiber tecknas separat avtal med lokal leverantör Ronneby Miljöteknik, kostnad är f.n. ca 20 000 kr.

På platsen finns möjlighet att komma och titta på uppfört visningshus.

Se vilka övriga tomter som fortfarande finns till salu på "Tomter i Ekenäs" under LÄNKAR nedan.

För mer information eller önskan om visning, vänligen kontakta fastighetsmäklaren.

Läs mer om bostaden
Svensk Fastighetsförmedling Ronneby

Kontakt

Mikael Petersson

Svensk Fastighetsförmedling Ronneby
Mäklare Mikael Petersson, Svensk Fastighetsförmedling Ronneby
+46709458872