Slåttergatan

Vaggeryd Se på karta

2 840 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
163 m²
Tomtarea
839 m²
Nyproduktion 

Nu börjar vi bygga sju nya villor i VaggerydI Kv Västra Strand kan du flytta till ett nybyggt tvåplanshus som äganderätt. Husen levereras av OBOS dotterbolag SmålandsVillan och är av den populära modellen Villa Markaryd. Husen börjar byggas under hösten och första inflyttningen kommer ske lagom till jul 2019.

Invändigt är bostaden ljus och härlig, med en öppen planlösning och en fast inredning som följer klassiska snitt för att hålla både kvalitets- och trendmässigt i många år. Inredningen har en god grundstandard med bland annat Vedumkök och vitvaror från Bosch – allt för att du bara ska kunna flytta in och njuta av en bekväm tillvaro. Men vi erbjuder självklart även ett tillvalsutbud för dig som vill kunna sätta en mer personlig prägel på ditt hem.

Och vad vore en egen villa utan någonstans att ställa bilen? I Kv Västra Strand har du en egen carport – perfekt för att slippa skrapa rutor vintertid! Vi har också tänkt på förvaringen ser till att varje bostad får ett eget isolerat förråd på 7 kvm, där du får plats med både vinterdäck och trädgårdsverktyg.

Observera att priset för huset är ett cirkapris enligt följande:
Hus inkl. entreprenad: 2 635 000 kr
Tomt och anslutningsavgifter*: ca 205 000 kr
Totalt: ca 2 840 000 kr

*I Anslutningsavgifterna ingår VA, EL och Fiber

Observera att samtliga bilder är tagna från vårt visningshus för Villa Markaryd i Vetlanda och ska endast ses som inspiration, avvikelser förekommer.

Läs mer om bostaden
OBOS Sverige AB