Kommande

Södra Kopparmoravägen 21

Södra Kopparmora, Värmdö kommun Se på karta

5 795 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
168 m²
Tomtarea
1 803 m²
Byggår
1978
Driftkostnad
10 741 kr/år
Kommande

Detta är en kommande försäljning. Huset kommer att besiktigas innan visning och annonsen kommer att uppdaterad gällande driftskostnader och utförda renoveringar. Kontakta ansvarig mäklare för vidare information och för att anmäla ditt intresse.

Välkommen till detta trevliga, renoverade 1 ½ plans hus i populära och barnvänliga Södra Kopparmora. Huset som är placerad på en härlig hörntomt med dubbla infarter. Hörnläget på tomten och husets placering på en av de högsta punkterna på tomten gör att det är väldigt privat och minimalt med insyn. Stor altan i härligt söderläge med sol från morgon till kväll. Här åtnjuter du gärna morgonkoppen ackompanjerat av ljuv fågelsång, lång lunch i skuggan under parasollet, ett svalkande glas efter en dag vid badplatsen eller varför inte bjuda in till middag med vänner och familj. På framsidan finns ytterligare en trevlig uteplats. Huset är perfekt för den stora familjen och disponeras över 5 sovrum, 2 badrum, ett stort vardagsrum och hjärtat - det fantastiska köket! Njut av det vardagliga frukoststöket, söndagsbrunchen, fredagsmiddagen eller sommarfesten med mingel ute på altanen som du når bland annat från köket.

På tomten finns även en förrådslänga mot skogen. Här skulle man med fördel kunna bygga ett Attefallshus/gästhus med egen infart, perfekt för tonåringen, egenföretagaren eller för uthyrning.

Fina promenadstråk leder dig bl.a. bort till Småristräsk där det går att fiska och i Norra Kopparmora finns möjlighet till båtplats och fina badstränder. Tar du dig ytterligare längre ut mot Saltarö finns även där fina badstränder och en riktig skärgårdsidyll sommartid.

I Södra kopparmora bor du i ett mysigt villakvarter och samtidigt med en känsla av att du är på landet, mitt i naturen men ändå inte mer än en knapp timmes bilfärd från stan. Här finner du en idyll som gjord för den växande familjen såväl som för dig som vill bo rymligt både in- och utvändigt och med naturens lugn som granne. Med en kort promenad når du Kopparmora förskola. Med en biltur på ca 10-15 minuter når du Hemmesta med matbutik och enklare restauranger och på ca 20 minuter kommer du till Mölnvik där det finns större matbutiker och köpcentrum. Saltaröbadet når du med en bilfärd på 10 minuter och med en promenad på ca 25 minuter kan du tillbringa en dag vid Norra Kopparmoras badstrand där det finns sandstrand, brygga med hopptorn och stora ytor för lek. Har du, eller är sugen på att skaffa båt har du som husägare här förtur till båtplats via Norra Kopparmoras båtklubb, i Ladugårdsviken.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Värmdö

Kontakta mäklaren

Sophie Palmstierna Eckhéll

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Värmdö
Mäklare Sophie Palmstierna Eckhéll, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Värmdö
0763160669

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.