Backvägen 3

Föllinge, Krokom Se på karta

975 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
16 rum
Boarea
434 m²
Biarea
50 m²
Tomtarea
2 903 m²
Byggår
1900
Driftkostnad
75 734 kr/år

Fastighet, lämplig för verksamhet, med lantligt läge i trevlig byggd med stora möjligheter att arrangera olika typer av fritidsaktiviteter under årets alla årstider. Hotellbyggnad med stor potential som eget boende samt för uthyrning. Här finns 11 enkel- och dubbelrum med god standard som går att hyra ut både till företagare och semestrande turister som söker spännande äventyr i den Jämtländska landsbygden. Välutrustat storkök med frysrum. Fastigheten har högt vackert läge med utsikt över ängar och Föllingesjön.

Entréplanet har stor matsal där det finns plats för både små och stora sällskap. Värmande braskmin ger extra stor trivsel. Hobbyrum med biljardbord och utgång till altan mot fastighetens grönytor. Stort kök som har välutrustat med bra maskiner och husgeråd. Bra förvaringsutrymmen i köksskåp och kylrum. Personalrum med egen ingång, badrum, sovrum och pentry. Övre plan har 11 dubbelrum med bra standard. Tillbyggt praktiskt arbetskök med lådor för bra förvaringsutrymmen. Duschrum i korridoren. Trapp till oinredd vind. Källarplanet har tvättstuga samt bergvärmepump och förrådsutrymmen. Stor parkering med motorvärmarstolpe.

Fastigheten har gångavstånd till Föllinge centrum samt vattnet vid Föllingesjön. I Föllinge finns förskola, grundskola, mataffär och mack. Här är det nära till naturen och obegränsade möjligheter till fritidsaktiviteter.

Läs mer hos mäklaren
Storsjömäklarna AB