Öjvallberget 46 & 48 & 50

Öjvallberget - Särna, Älvdalens kommun Se på karta

2 500 000 kr

Bostadstyp
Vinterbonat fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
16 rum
Boarea
344 m²
Tomtarea
10 004 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Byggår
1938
Driftkostnad
75 638 kr/år

Mittemellan Sälen och Idre i ett fridfullt läge nära sjö och skoterled hittar du en mysig gård med uthyrningsstugor och stor potential. Gården består av ett huvudhus med två balkonger och underbar utsikt över fjället, fyra välutrustade uthyrningsstugor och ett samlingshus med plats för många. Om man önskar ingår även Café byggnaden med en försäljningsdisk/reception. Alla stugor erbjuder året-runt-standard, har kök och badrum och alla har mysiga kaminer. På gården finns fina uteplatser och slogbod, badtunna och bastu för avslappning och umgänge. I byggnaden där stugor "Björn" och "Ripa" finns, hittar du även tvättstuga och dusch. Byggnaderna är fördelade på tre fastigheter.

Det här är perfekt för dig som alltid har velat ha din egen verksamhet. Är det inom turistverksamhet, lägergård, evenemang eller bo själv med några nära vänner. Då alla stugor har året-runt-standard är även långtidsuthyrning till alla byggare i trakterna ett alternativt. Vad drömmer du om? Gården erbjuder stora utvecklingsmöjligheter.
Idag bedrivs uthyrningsverksamhet på gården med uthyrning till naturälskare året runt.
Husen säljs med merparten av inventarier, uthyrningsstugor utrustade även med husgeråd, etc. Tillträde enligt överenskommelse. Kontakta mäklaren för visning!

Med ett idylliskt och fridfullt läge har alla som älskar natur och ett aktivt friluftsliv allt som behövs i närheten. Det finns möjlighet till bad, fiske och paddling (kanoter ingår i köpet!) i närliggande Öjsjön på sommaren och närhet till skoterleder vintertid. På hösten är vandring, cykling, bär- och svampplockning populärt.
Till både Sälen och Idre med sina alpina anläggningar och stort aktivitetsutbud är det bara 5 mil och en Lanthandel, bensinstation, restaurang och längdspår finns i byn Sörsjön bara ca 1 mil bort. I Särna som ligger ca 2 mil norr om Öjvallberget finns flera affärer, matbutik och elljusspår.

Läs mer hos mäklaren
PI Fastighetsförmedling

Kontakta mäklaren

Kristin Jauch

PI Fastighetsförmedling
Mäklare Kristin Jauch, PI Fastighetsförmedling
073-84 55 341