Kålhagsgatan 5

Hudiksvall, Hudiksvalls kommun Se på karta

6 950 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
170 m²
Biarea
60 m²
Tomtarea
226 m²
Byggår
1910
Antal besök
3 481

Unikt tillfälle - vi har glädjen att presentera en underbar sekelskiftesvilla i modern tappning, i absolut toppskick på mycket central adress i Hudiksvall. Här har ingenting lämnats åt slumpen och den pampiga villan är välrenoverad in i minsta detalj från 2015 och framåt.

Såväl det yttre med tak, fönster och fasad som den inre boendemiljön med kök, badrum har renoverats och ger ett komplett hem med oerhört hög standard och komfort för den som flyttar in. Dubbeltomt med stort varmgarage om 60 kvm + 60 kvm carport, en dröm för bilägaren mitt i stan där det annars är svårt att hitta ett hem med bra parkeringsmöjligheter.

Perfektion är ett ord som kan användas ofta i detta hem. Redan innanför dubbeldörrarna i entrén slås du av den tilltalande öppna planlösningen och de minutiöst genomtänka, påkostade materialvalen som återspeglas i i hela huset. Här kan du till exempel njuta av ett bad intill kakelugnen i det stora badrummet, laga middagar för många och umgås i de stora öppna ytorna som präglar bägge våningsplan. Vattenburen golvvärme i hela huset, FTX-system och integrerade högtalare är några av de saker som gör att du upplever känslan av ett nybyggt hem men med äldre charm.

Lättskött tomt med vackra stenläggningar och planteringar. Innergårdskänsla med fin inramning där du kan njuta av sol hela dagen från din egna oas mitt i stan. Två uteplatser på vardera sida om entrén varav ett trädäck samt den väl tilltagna balkongen på övre plan erbjuder flertalet umgängesytor även utomhus. Ett centralt toppläge i mysiga kvarter där du med en kort promenad tar dig in till centrum, runt kärleksstigen vid Lillfjärden eller till Borgarparken som ligger i närheten. Mindre än 10 min promenad till tågstationen.

Fler bilder och information kommer löpande.
Försäljning planerad under sommaren 2022 - förhandsvisning kan ordnas redan nu. Välkommen att anmäla ditt intresse till oss, detta är ett hem du inte vill missa!

Läs mer hos mäklaren
Hoome Mäkleri

Kontakta mäklaren

Kajsa Barkholt Nord

Hoome Mäkleri
Mäklare Kajsa Barkholt Nord, Hoome Mäkleri
0764926952

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.