Nyproduktion

Risgärdesvägen 11

Stöcke, Umeå kommun Se på karta

4 838 400 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
175 m²
Byggår
2023
Nyproduktion

Risgärdesvägen 11

Visning söndagen den 21/5 kl.12:00!

Säljrepresentant från Hjältevadshus, mäklaren och markägaren kommer vara på plats för bästa möjliga service.

Förverkliga din dröm om att bo på landet nära stan.

Vill ni förverkliga er dröm om en nybyggd, lättskött och välplanerad villa? I Stöcke har ni möjlighet att bygga på en av områdets finaste tomter, men passa på - enbart fyra tomter kvar! Ni har den unika möjligheten att bo lantligt i ett lugnt villakvarter där barnen naturligt får nya vänner nära. Tomtstorleken varierar mellan 2 004 - 2 275 kvm med generösa byggrätter.

Villa Generös 175 är ett modernt hus med många möjligheter. Köket är centrerat för ett hus där umgänge prioriteras. Du får ett genomtänkt högkvalitativt hus med mycket låga driftkostnader. Villa Generös 175 kan kombineras med carport/garage. Husmodellen passar lika bra för familjevardagen som trevlig samvaro med släkt och vänner. Gör villan till ert eget genom att välja tillval och utrustning efter familjens behov.

Tomten säljes separat för 1 300 000 kr med entreprenadavtal på ett Hjältevadshus. Fördelen med detta är att lagfartskostnaden beräknas på tomtpriset, inte totalsumman. Total kostnad hamnar på 4 838 400 kr exkl. lånekostnader, se produktionskalkylen under viktiga dokument. Du som kund har även möjlighet att byta husmodell om så önskas.

Kostnad för vatten, avlopp, el, fiber, bygglov och utsättning finner Du i produktionskalkylen.

I Stöcke bor du med närhet till nybyggd skola 2017 (för- och grundskola) och tillgång till en mängd fritidsaktiviteter. I Stöcke finns ett rikt föreningsliv med goda idrottsmöjligheter såsom idrottsplats och elljusspår samt ett nybyggt allaktivitetshus med idrottshall, restaurang och gym. I byn finns även Stöcke ponnyförening, Stöcke IF och tillgång till vackra strövområden. Här bor du med närhet både till stad och natur. Goda kommunikationer gör byn till ett attraktivt alternativ för de som vill bo lantligt, men nära stan. Här bor du endast 10 minuter från Umeå med en härlig lugn och lantlig känsla. Tomten är belägen inom Stöcke skolas upptagningsområde vilket innebär att barn på området är prioriterade plats på skolan. Cykelvägen genom Stöcke ska byggas ut och ansluter till skogsvägen som angränsar området i väster. Det innebär att barnen kommer kunna ta sig till skolan vår/sommar/höst utan att färdas på bilvägen. Här bor du naturnära med många promenadstråk vid knuten. I grannbyarna finns fina badmöjligheter med Stöcksjö bad samt Kont och Bettnesand.

Vid intresse kontakta Richard på 0738-900 902 eller [email protected]

Beskrivning
Nu har ni möjlighet att förverkliga era husdrömmar i trivsamma Stöcke med närhet till både åkrar och skog. Här får ni en högt belägen tomt med vacker utsikt! I väster finns en avskild liten åker och i öster vidsträckt utsikt över stöckeslätten.

Den klassiska stilen gör att Villa Generös 175 passar i alla miljöer, i både stan och på landet. Totalt finns det plats för sju rum, vilket ger gott om plats för både familj och vänner. I hallen finns det utrymme för garderober och smarta förvaringslösningar. Och i köket kan ni välja mellan köksö och bardel. Genom att välja fönsterstorlek kan ni i köket även prioritera mer insynsskydd eller mer ljusinsläpp. Planlösningen är mångsidig och på övervåningen kan ni till exempel välja mellan tre och fyra sovrum. Eller mellan mer privatliv och större sällskapsytor. I Villa Generös ingår alltid Klädvård plus vilket ger

Läs mer om bostaden
HusmanHagberg Umeå

Kontakt

Richard Öhman

HusmanHagberg Umeå
Mäklare Richard Öhman, HusmanHagberg Umeå
0738-900 902