Påskvägen 33

Påvelund, Göteborg Se på karta

9 950 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
17 rum
Boarea
237 m²
Biarea
139 m²
Tomtarea
1 035,7 m²
Byggår
1946
Energiklass
E
Driftkostnad
54 600 kr/år

Välkommen till detta stora, härliga hus om 376 kvm med många möjligheter till olika boenden. Många rum och tre plan gör det möjligt att nyttja bostaden som en eller två familjsvilla med uthyrning i källarplan till flera studenter eller till företag eller som en lägenhet med sju rok. Ett boende som kan ge många olika konstellationer, låt fantasin flöda så kan detta bli ert drömboende med inkomster så att boendekostnaden blir väldigt låg.

Idag erbjuder entréplanet härliga sociala ytor som ett härligt allrum med öppen spis och utgång till trädgården, matsal med öppen spis, stort sovrum, tvättstuga, badrum och en stor möblerbar hall.

Övre plan erbjuder fem sovrum, två badrum och bastu.

Källarplan erbjuder sju rum, kök och två badrum.

Luft/vatten värmepumpen är ny vilket borgar för låga driftskostnader. Trädgården är lättskött med gräsmatta och häck. Förråd och garage. Området är mycket populärt med närhet till bra barnomsorg, populära skolor som Påvelundsskolan, kommunikationer både via buss och spårvagn, vackra promenadstråk, restauranger, havsbad och småbåtshamnar.

Påvelund är ett av Göteborgs mest attraktiva områden, med närhet till centrala Göteborg såväl som till Göteborgs södra skärgård. Området ligger i anslutning till Fiskebäck och Långedrag med det charmiga Osberget som central punkt.

Här erbjuder fina vandringsstigar i vacker natur utmed kustlinjen. Promenera till Hinsholmens småbåtshamn, utmed Eskils Kanal eller förbi Önnereds brygga. Området erbjuder även tennisbana samt en motionscentral med gym och idrottsplats. Önskar man gå en golfrunda så finns det banor inom 15 minuters avstånd bland annat i Sisjön och Hovås.

I närområdet finns bla. Påvelunds centrum med livsmedelsbutik, fiskbil, frisör, Svensk Fastighetsförmedlings kontor och pizzeria. I närområdet finns även apotek, vårdcentral och ytterligare service.

Från Påvelund tar man sig smidigt till badställen och badvikar i närheten. Det finns även flera småbåtshamnar i närområdet. Vad gäller barnomsorg och skolor finns det flera alternativ att välja mellan. För mer information gå in på www.goteborg.se. Även lokaltrafiken är god. Till och från området tar man sig smidigt med buss eller spårvagn till knutpunkten Frölunda Torg och dess Resecentrum varifrån flertalet bussar och spårvagnslinjer tar dig vidare till stadens alla delar. Läs gärna mer på www.vasttrafik.se. Spårvagnen är även ett smidigt transportmedel ut till Saltholmen, varifrån skärgårdsbåtarna avgår.

Frölunda Torg är ett komplett köpcentrum med ca 200 butiker, restauranger och caféer bekvämt samlade under samma tak. Shoppinggator och torg i två plan erbjuder stora butikskedjor sida vid sida likväl som små exklusiva specialbutiker. På Frölunda Torg finns även ett stort utbud av service så som mataffärer, frisörer, tandläkare och vårdcentral.

Intill torget ligger Frölunda Kulturhus med bland annat biograf, simhall och bibliotek. Mittemot Frölunda Torg ligger Ica Kvantum, Mio Möbler och Mc Donalds.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Väster