Tunnlandsvägen 100

Jönköping Karta & restider

4 990 000 kr
VillaVilla Nyproduktion 

Här på höjden i Kaxholmen, granne med åkrarna och naturen kommer det under 2019-2020 att uppföras 7 exklusiva kedjehus med påkostade materialval och generöst tilltagna ytor passande både den stora som lilla familjen.

Husen uppförs som souterränghus i två alternativt tre våningsplan och här finns möjlighet i ett tidigt skede påverka utformningen av ert nya hem. Här erbjuds ett unikt boende i lugn och ro och grundfilosofin för arkitekterna är att här skall man kunna trivas både inomhus som utomhus, året om. Därför finns här väl tilltagna terrasser och uteplatser, en färdiganlagd trädgård gränsande till åkern i öster, en rejäl carport, utomhusförråd och uppställningsplats för två bilar samt en öppen och ljus inomhusmiljö med flera sovrum, rymligt allrum, ett fantastiskt vardagsrum samt dubbla badrum – allt för att ni skall trivas och bo bra. Husen är utrustade med inomhushiss för att öka tillgängligheten. HTH/Marbodal-kök, helkaklade badrum, 2-stavs ljusa parkettgolv och målade väggar är standard och ni väljer själva hur just era rum skall utformas.

För den aktiva familjen är detta ett bra tillfälle att uppdatera sin boendestandard. Här kan ni få lite större och välplanerade ytor och på riktigt uppleva drömmen om en helfräsch boendemiljö där ni varit med om bestämt hur just er familj vill ha det.
Husen uppförs på plats av lokala byggare och tilldelningen sker först genom Jönköpings Kommuns tomtkö och därefter direkt via oss på Svensk Fastighetsförmedling.

I direkt anslutning till kedjehusen kommer ett flerbostaadshus i bostadsrättsform att uppföras i tre plan. Inflyttning av husen och bostadsrättshusen planeras till våren 2020.

Välkommen hem!

Läs mer om bostaden
Bostadstyp
Villa
Boarea
181 m²
Tomtarea
608 m² tomt
Byggår
2019-2020
Räkna på boendet
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Tunnlandsvägen 100 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
4 990 000 kr

Billigare och bättre boende

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

17 862
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 445 dagar sedan, den 5 januari 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips