Morinsvägen 15

Grytnäs, Kalix Se på karta

995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
18 rum
Boarea
685 m²
Tomtarea
4 597 m²
Byggår
1991
Antal besök
3 731
Dagar på Hemnet
5

Här är möjligheternas hus. Med imponerande ytor och stor trädgård kan du skapa precis vad du vill. Flerfamiljshus, lägenheter, parhus i tre flyglar eller ett magnifikt boende för dig eller din verksamhet. Här sätter bara fantasin gränserna och möjligheterna. Barnen har flyttat ut från förskolan och nu väntar huset på en ny ägare. I köpet ingår 5 tomter, byggnaden är placerad på 4 av dessa.

Det här huset bjuder upp till kreativt tänkande; med sina flera flyglar, stora rum, mindre rum och på ytterkanterna flera meter upp till tak erbjuder det här huset möjligheter utöver det vanliga. Oavsett om du vill skapa ett exklusivt boende för dig eller bygga flera bostäder i en eller alternativt starta verksamhet så finns möjligheten här.

Lokalerna är i gott skick. Fina, ljusa golv av slitstarkt material för offentliga lokaler. Ljusa ytskikt som kan behöva förnyas för att slippa spikhål. Magnifika ljusinsläpp i många rum. Gott om förvaring.

Många små och stora rum.

Ett fantastiskt kök för allmän bespisning eller ypperlig utgångspunkt för ett socialt kök med industridesign, fina arbetsytor och nyare maskiner av märket Electrolux. Flera omklädningsrum och wc-rum samt dusch.

Huset är försett med flera altaner under tak och fina ljusinsläpp som ger huset karaktär.
Trädgården är stor med varierande vegetation som gräsytor, gångar med stenplattor och skogsparti.

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Kalix