Banérgatan 13

Kåbo, Uppsala Se på karta

13 900 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
18 rum
Boarea
273 m²
Biarea
146 m²
Tomtarea
1 223 m²
Driftkostnad
114 499 kr/år
Antal besök
8 828
Dagar på Hemnet
28

Nu finns chansen att förvärva en fastighet med möjlighet att skapa två stora lägenheter för två familjer, expandering av kontorsytor eller bostäder. Fastigheten ligger i Kåbo, även kallad professorsstaden, i sydvästra delen av Uppsala med bara två kilometer från city, omgiven av flerfamiljshus och villor med grönskande trädgårdar och nära till god service och kommunikationer. När byggnaden uppföres på 1940-talet innehöll den 2 stora lägenheter i var sitt plan (se ursprungsritning).

Boyta om 273 m² i två plan samt inrett källarplan om 146 m², sammanlagt 18 rum.

På första våningsplanet, till höger i trapphuset finns stort modernt kök med matplats, 2 rum med parkettgolv, utgång till balkong i skyddat läge och ett av rummen med öppen spis. Till vänster från trapphuset finns 4 rum, några med parkettgolv och andra med linoleummatta. På våningsplanet finns ett äldre våtutrymme med wc och ett separat wc-rum. Från två av rummen utgång till trädgården.

På andra våningsplanet finns till höger från trapphuset, 3 rum med parkettgolv/linoleummatta och från ett av rummen utgång till balkong med nödutrymningstrapp till trädgården och ett större duschutrymme. Till vänster från trapphuset finns 5 rum med parkettgolv/linoleummatta. Från ett av dessa rum finns utgång till balkong med nödutrymningstrapp. På våningsplanet finns ett äldre våtutrymme (avlopp pluggat) med wc samt ett separat wc-utrymme.

I källaren finns fyra rum med parkettgolv/linoleumgolv, trinettekök, bastu, dusch, sep wc, tvättstuga, torkrum, matkällare och "pannrum".

PÅ GRUND AV DEN RÅDANDE SITUATIONEN MED CORONAVIRUSET, ERBJUDER VI BOKADE VISNINGAR I MINDRE GRUPP ELLER ENSKILT, FÖR ATT MINSKA RISKEN FÖR SMITTSPRIDNING.

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Uppsala