Ramsta 211

Höga Kusten, Kramfors Se på karta

3 750 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
195 m²
Biarea
60 m²
Tomtarea
3 214 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1978
Driftkostnad
48 680 kr/år

Ditt blivande "home away from home", eller varför inte permanentboende? I den här moderna villan har du en magnifik utsikt över de höga berg och glittrande hav som är Höga Kustens kännetecken. En inspirerande miljö för den kreative, men samtidigt det sköna lugnet på landet. Stor omsorg har lagts vid kontakten mellan ute- och innemiljö - det är aldrig långt till en dörr till uteplatser runtom huset.
Villan präglas av stora sociala ytor för umgänge, såväl till vardags som till fest. Köket är husets hjärta och här kan du laga mat och umgås samtidigt, den fina täljstenskaminen gör rummet extra trivsamt.
Från vardagsrummets fönstervägg följer du årstidernas växlingar.
Självklart finns fiberanslutning och mer inspirerande arbetsmiljö för hemmakontoret får man leta efter.

Mycket trevlig villa med alla bekvämligheter och med den mest magnifika utsikten. Det eleganta matsalsrummet ligger mycket fint placerat och här kan man njuta av kulinariska rätter lagom avskiljt från köket. Från det varmbonade uterummet ser man den fantastiska utsikten och i relaxen utanför bastun kan man sitta och njuta av livet. Utomhus finns också många små mysiga uteplatser.
Villan erbjuder 4 sovrum, kök, vardagsrum, varmbonat uterum, två badrum, bastu och relaxavdelning. På tomten finns en gäststuga, ett garage för bilen och ett garage för traktorn.
Här finns gott om förrådsutrymmen i två fristående kallförråd och en vinterbonad fixaravdelning vid gäststugan.

Badplats finns vid stranden nedan huset och båtplats medföljer fastigheten.
Båt är en självklar del av livet i Höga Kusten. Världsarvet med världens största landhöjning erbjuder bland annat pittoreska fiskelägen, golfbanor, den mäktiga Höga Kusten-bron, massor av öar, vikar och stränder.

Villan kan även säljas möblerad - klar att bara att flytta in i och njuta!

Ja, den här villan har allt och mer därtill.

Läs mer hos mäklaren

Kontakta mäklaren

Torbjörn Sverker

SverkerMäklare
Mäklare Torbjörn Sverker, SverkerMäklare
070-633 99 79