Knabbarödje 3

Braås, Växjö Karta & restider

590 000 kr
VillaVilla

Detta, typiskt småländska, rödmålade lilla drömhus ligger vackert beläget strax norr om Braås samhälle, cirka 35 km från Växjö. Inom promenad- eller cykelavstånd har du sjöarna Madkroken och Örken och där finns utmärkta bad- och iskemöjlighter för dig som gillar det. Braås centrum ligger bara 3 km bort och där finns bra matbutik (ICA), välsorterad bygg- och järnhandel, skola, vårdcentral, två pizzerior, frisör samt bensinstation och bilverkstad. Bra bussförbindelser med Växjö finns också naturligtvis.

Huset, med tillhörande altandäck (38 kvm), ligger högt placerat på en höjd och har en fantastisk utsikt åt olika väderstreck. Planlösningen består av ett stort rum med högt till tak, ett mysigt takloft som ungarna älskar, en köksdel med spis, kylskåp, samt varmvattenberedare. Inredningen är relativt enkelt men smakfull och gemytlig. Vattnet, som håller hög kvalitet, kommer från egen 110 meter djupborrad brunn. Vattenanalys finns. Uppvärmning av huset sker med effektiva oljefyllda värmeelement. Ett relativt nybyggt uthus med redskapsbod samt trevligt inredd torrtoalett finns också. Värmeelement finns även på toaletten. Älg, rådjur, grävling och massor av småfåglar syns ofta inpå knuten. Det här
är ett fantastiskt ställe för dig som har ”gröna fingrar” och älskar att leva nära naturen men ändå på ett bekvämt sätt. Tomten, som är på hela 2497 kvm, består till två tredjedelar av vacker naturtomt där det mestadels växer lövträd. Liljenkonvalj och Nattviol hittar du också på tomten när den tiden är inne. Resterande tomtyta är välskött gräsmatta med fruktträd och bärbuskar. Det finns också ett rejält tilltaget grönsaksland samt ett växthus där du kan odla alla dina favoriter.
Möjlighet att ansluta till bredband finns strax utanför tomtgränsen.

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Vinterbonat fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
25 m²
Biarea
15 m²
Tomtarea
2 497 m² tomt
Antal rum
1 rum
Driftkostnad
6 200 kr/år
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Knabbarödje 3 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
590 000 kr
Driftkostnad
6 200 kr/år

Billigare och bättre boende

Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

9 088
besök på Hemnet
Objektet publicerades för 34 dagar sedan, den 23 maj 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Guider & Tips