Pingatan 19

Kastlösa, Mörbylånga kommun Se på karta

1 595 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
1 rum
Boarea
50 m²
Tomtarea
512 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1850
Driftkostnad
27 111 kr/år

Upptäck en unik pärla i hjärtat av Kastlösa - välkommen till Pingatan 19, där historia och charm smälter samman i detta vackra stenhus från ca 1850-tal!
Det här är inte bara ett hus; det är ett hem med själ. Den rika historien genomsyrar varje hörn av detta charmiga stenhus, och det är tydligt att ägarna har vårdat det med kärlek och omsorg genom åren. Här finns en harmonisk förening av arkitektur och bekvämligheter som skapar en varm och inbjudande atmosfär.

Med löpande renoveringar har huset bevarat sin autentiska karaktär med praktisk köksdel och med trivsamt allrum på entréplan. Ett loft med dubbla rum ger utrymme för kontor samt sovdel. Bostadens badrum nås via utvändig ingång.
En av de mest förtrollande sakerna med Pingatan 19 är möjligheten att uppleva de olika årstiderna på ett helt unikt sätt. Oavsett om det är sommarens grönska, höstens färgprakt, vinterns tystnad eller vårens blomstring, kommer du att ha möjlighet att njuta av den vackra omgivningen året runt.
Trädgården är som en egen oas med frodig grönska och gott om plats för odling och samkväm. Här kan du njuta av soliga eftermiddagar och mysiga kvällar. Dessutom finns en gäststuga som ger möjligheter, använd den för övernattning för familj och vänner eller kanske till en egen butik, precis som nuvarande ägaren har gjort.
Trots det aktiva jordbruket bredvid kan du njuta av lugn och fridfullhet. Det finns ingen djurhållning i närheten, vilket ger dig en rofylld atmosfär att koppla av i.

I Kastlösa bor du med vackra omgivningar och naturen som din närmsta granne med närhet till Alvaret och Södra Öland. Här erbjuds ett fantastiskt lugn och mängder av natur och kultur. På Allégårdens restaurang kan ni njuta av god mat och dryck.
Denna unika fastighet är mer än bara ett hus - det är en möjlighet att bli en del av Kastlösas kulturella arv och skapa dina egna minnen i denna historiska och charmiga miljö. Missa inte chansen att äga Pingatan 19 och uppleva en livsstil som är svår att hitta någon annanstans. Varmt välkommen till ditt nästa drömhem!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Öland Färjestaden

Kontakta mäklaren

Madeleine Jonsson

Svensk Fastighetsförmedling Öland Färjestaden
Mäklare Madeleine Jonsson, Svensk Fastighetsförmedling Öland Färjestaden
070-776 18 98

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.