Kyrkvägen 9, Kyrkberget

Stenungsund Karta & restider

6 900 000 kr
VillaVilla

Nu har du möjlighet att förvärva en mindre hyresfastighet med stor potential! Fastigheten ligger centralt belägen i Stenungsund endast ett stenkast från havet. Den totala boytan på ca 200 kvm och är fördelade på 3 lägenheter, en 2:a och två 3:or, varav en etagelägenhet. På fastigheten finns även ett garage samt en större lokal/förråd. Lägenheterna är i gott skick med bland annat ljusa ytskikt, plankgolv och ekparkett samt bra kök och badrum. Fjärrvärme finns installerat. På tomten finns även gott om parkeringsplatser samt delvis utsikt över Stenungsunds hamninlopp. På 10 minuters promenad når du Stenungsunds torg med shopping och restauranger. Även vårdcentral, kommunala kommunikationer och livsmedelsaffär finns inom gångavstånd från fastigheten.

Samtliga lägenheter är i dagsläget uthyrda. Hyresintäkterna på fastigheten är i nuläget 285 600:-/år och driftskostnader är ca 69224 kr

Specifikation lägenheter:

Trerummare:
Etagelägenheten präglas av ljusa ytskikt och renoverat stort kök med infällda spottar i taket. Lägenheten är försedd med 2 badrum varav ett är renoverat, även de med infällda spottar i taket. Sovrum på övervåningen. På golvet finns vattenburen golvvärme installerad. Fina uteplatser såsom terass/balkong med utsikt mot hamninloppet.

Trerummare:
Den andra trerummaren ligger för sig självt i till viss del en egen huskropp. Entré via lägenhetens uterum/uteplats. På golvet i lägenheten ligger parkettgolv kombinerat med gammalt klassiskt plankgolv, varpå väggarnas ytskikt går genomgående i vitt. I hallen och badrummet finns installerad golvvärme. I lägenheten finns även en dekorativ kakelugn (ej i bruk)

Tvårummare:
Mysig lägenhet med ljusa ytskikt, bra kök med klinker på golvet. I övriga lägenheten ligger ett laminatgolv. Till lägenheten hör en liten balkong.

På fastigheten står även ett garage som är i behov av renovering.

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Friliggande villa
Boarea
200 m²
Tomtarea
837 m² tomt
Driftkostnad
69 224 kr/år
Byggår
1929
Räkna på boendet
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stenungsund

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Kyrkvägen 9, Kyrkberget och skaffa lånelöfte nu.

Pris
6 900 000 kr
Driftkostnad
69 224 kr/år

Billigare och bättre boende

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

7 320
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 51 dagar sedan, den 24 september 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips