Tysta vägen 4

Härjedalens kommun Se på karta

1 350 000 kr

1 600 000 kr -16 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
208 m²
Biarea
84 m²
Tomtarea
1 234 m²
Byggår
1954
Driftkostnad
94 854 kr/år

Välskött och fint belägen fastighet i centrala Sveg - En fastighet med lika många möjligheter som rum!

Här finns alla förutsättningar för såväl generationsboende som uthyrning eller kanske för familjen som vill ha stora ytor. Denna rymliga fastighet består av 3 luftiga lägenheter samt en rejäl källare med både garage, förråd, pannrum och tvättstuga. På gården finns ytterligare två garage. Tomten om 1 234 kvm kantas av en häck med staket och den plana gräsytan inbjuder både till lek och bus eller avkoppling bland äppelträden.

Huset är på 208 kvm + 84 kvm biarea med en lägenhet per våningsplan. Våningsplanen har ett gemensamt trapphus som även leder ner till källaren. De första två våningsplanen har båda varsin lägenhet med 3 rum och kök samt balkong med fint söderläge. Lägenheten högst upp har ett rum och kök med gott om förvaringsutrymmen. I källarplanet finns förutom ett varmgarage en rymlig tvättstuga med torkrum, pannrum samt flera förrådsutrymmen. De generösa ytorna ger möjlighet att både hyra ut en del eller flera och på så vis finansiera sitt eget boende. Det finns även potential att göra om i planlösningen till en maffig villa för en större familj som vill ha många rum. Som sagt möjligheterna är många!

Här bor man i ett lugnt och tryggt område i centrala delarna av Sveg med gammelgården strax intill samt sjukvård, skola och annan service på bekvämt gångavstånd.

Läs mer hos mäklaren
Lofsdalens Fastighetsbyrå AB

Kontakta mäklaren

[email protected]

Lofsdalens Fastighetsbyrå AB
070-2113518