Kommande

Skogsmoravägen 9B

Vaxmora, Sollentuna kommun Se på karta

13 500 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
225 m²
Biarea
14 m²
Tomtarea
1 003 m²
Byggår
2014
Kommande

Ett av Sollentunas mest enastående hus är nu till salu!

Kanske har du sett det på TV? Helt unik, arkitektritad villa uppförd 2015. Stommen är helt byggd av återvunnet material och det genomgående fokuset i hela huset är ljusinsläpp, miljö och natur. Alla detaljer är noga valda, inte bara ur ett hälso- och miljöperspektiv, utan också ur ett designperspektiv. Huset ligger högt och fritt i ett skyddat läge. Direkt från Österrike har fönsterpartierna levererats, med fantastisk panoramavy över naturreservatet och solnedgången. Huset disponeras i tre halv-plan med totalt fyra sovrum, två vardagsrum/allrum, kök och tre badrum. Från ett av badrummen finns en trappa upp till bastun. I anslutning till bastun finns en dusch samt utgång till takterrassen. I bastun kan du elda med antingen ved eller ett elektriskt aggregat.

Kök/vardagsrum ligger i anslutning till varandra med fönsterpartier i fyra väderstreck. Köket är från Puustelli och deras Miinus-serie. Miinus är alltid ett ReduceReuseRecycle-kök, vilket rimmar med det genomgående temat i huset. Spisen är placerad på köksön och passar alla - oavsett om du är en gasfantast eller om du föredrar induktion. Här finns nämligen båda! Spishällen är totalt 90 cm bred varav 60 cm gasspis och 30 cm induktionshäll. Via glasskjutdörrar från köket nås en av bostadens uteplatser, belägen i ett skyddat sydvästläge. Också härifrån kan takterrassen nås via trappa.

Huset erbjuder dessutom ett stort uteförråd, stor uppfart med plats för flertalet bilar och en härlig skogstomt. Allrummet på nedre plan är förberett för att kunna sätta in ett pentry samt sätta in en dörr, för den som önskar att i framtiden kunna nyttja det som uthyrningsdel eller liknande.

Här bor du i ett lugnt område på en återvändsgata. Ett stenkast bort ligger Törnskogens naturreservat, ofta kallat Sollentunas vildmark. Här kan du ströva omkring, följa någon av alla vandringsleder eller besöka fantastiska utsiktspunkter. Vintertid ligger Väsjöbacken inom behändigt avstånd med flera nedfarter, uthyrning och skidskola. Sommartid är badplatsen vid Norrviken inte många minuter bort. I närområdet finns dessutom flera populära skolor och förskolor. Området är perfekt för dig som vill komma bort från stressen och hitta lugnet, men samtidigt ha nära till service och stadsliv när andan faller på. Härifrån kan du ta buss mot Sollentuna centrum och Häggvik för att ta pendeltåget in mot Stockholm city eller mot Arlanda. Med buss tar det cirka 15 minuter till Sollentuna centrum och därifrån tar du dig till Stockholm city på cirka 15-20 minuter.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Sollentuna

Kontakta mäklaren

Carima Hägglund Hasni

Bjurfors Sollentuna
Mäklare Carima Hägglund Hasni, Bjurfors Sollentuna

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.