Kommande

Hästholmen

Lingarö, Hudiksvalls kommun Se på karta

Pris saknas

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
233,5 m²
Tomtarea
2 287 m²
Byggår
2022
Kommande

För dig som söker något helt utöver det vanliga kan vi med stolthet presentera ett häpnadsväckande A-läge, privat och exklusivt.

Fascinerande nybyggnation med villa om dryga 230 kvm i ett plan som andas Hollywood och helt klart inspirerats av de berömda Hillside Home-villorna i Kalifornien. Här har man verkligen tagit tillvara potentialen i tomten och ett oerhört fint samspel mellan byggnad och miljö utspelar sig på platsen som kan bli ditt nya hem.

Spektakulär utsikt med 180 graders panoramavy över havet. Sol från morgon till kväll. När du kliver ut på den väl tilltagna terassen och blickar ut är känslan att villan nästan svävar högt över havet. Känslan förstärks av den helgjutna Infinity-poolen, vars vattenspegel binds samman med hav och himmel.

Villan ger ett imponerande intryck och andas modern funktionalitet samtidigt som den smälter in fint mellan skog och hav. Påkostade och väl genomtänkta materialval är en röd tråd med en grundad, harmonisk bas där polerad betong möter varma träslag. Planlösningen är välkomnande, öppen och ljus där de stora fönstren gör att gränsen mellan ute och inne suddas ut. Samtliga sociala ytor är planerade för att ge dig och dina besökare direktkontakt med havet. Kök, allrum, tv-rum, stora badrummet med bastu samt Master-bedroom har alla havsutsikt och direkt access till terassen. Takhöjden i villan är imponerande 3,5 meter.

Här erbjuds ett avspänt liv där du knappt behöver lämna hemmet, allt finns här för att du och din familj ska trivas, arbeta, bo och leva. När du väl kommit hit vill du inte åka härifrån - en känsla som är svår att sätta ord på.

Välkommen att uppleva denna plats - här är det lätt att dra efter andan och känna pulsen öka! Ett drömboende 20 min från Hudiksvall, något du inte trodde fanns så här långt ifrån Hollywood!

Villan beräknas stå färdig sista kvartalet 2022.
Intresse anmäls direkt till fastighetsmäklaren.

Läs mer hos mäklaren
Hoome Mäkleri

Kontakta mäklaren

Kajsa Barkholt Nord

Hoome Mäkleri
Mäklare Kajsa Barkholt Nord, Hoome Mäkleri
0764926952

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.